ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Την Τετάρτη η εκδίκαση της υπόθεσης του Γκρίνγουντ

Ο Μέισον Γκρίνγουντ με τη φανέλα της Μάντεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Μέισον Γκρίνγουντ με τη φανέλα της Μάντεστερ Γιουνάιτεντ © 2022 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Την Τετάρτη (22/6) αναμένεται η έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας για την υπόθεση του Τζέισον Γκρίνγουντ, ο οποίος συνελήφθη τον περασμένο Ιανουάριο για σεξουαλική κακοποίηση, ξυλοδαρμό και απειλές θανάτου εις βάρος της πρώην συντρόφου του.

Η είδηση ότι ο νεαρός επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μέισον Γκρίνγουντ, επιτέθηκε και τραυμάτισε τη σύντροφό του, Χάριετ Ρόμπσον, προκαλέσει σοκ στο αγγλικό ποδόσφαιρο τον περασμένο Ιανουάριο.

Όπως έγινε γνωστό, την ερχόμενη Τετάρτη (22/6) θα ξεκινήσει η ακροαματική διαδικασία, η οποία θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Μάλιστα, ο Γκρίνγουντ αναμένεται να μην παρευρεθεί στο δικαστήριο, με τους δικηγόρους του να αναλαμβάνουν την εκπροσώπησή του.

Θυμίζουμε ότι ο 20χρονος, αρχικά συνελήφθη από την αστυνομία του Μάντσεστερ με τις κατηγορίες της σεξουαλικής κακοποίησης, του ξυλοδαρμού και των απειλών θανάτου, και έπειτα από τρεις ημέρες αφέθηκε ελεύθερος, αφού κατέβαλε το χρηματικό ποσό για την εγγύησή του, η οποία έληξε τον Ιούνιο.

Από την πλευρά της η υπεράσπιση του νεαρού ποδοσφαιριστή έχει καταβάλει αίτημα για παράταση της εγγύησης, το οποίο θα εξεταστεί στις 23 Ιουνίου.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ