ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στον πάγκο ο Ρονάλντο στην πρεμιέρα με την Μπράιτον

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στον πάγκο ο Ρονάλντο στην πρεμιέρα με την Μπράιτον
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ FWXHD ΣΤΟ YOUTUBE

Το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ακόμα αμφίβολο και σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Sun" η πρεμιέρα της φετινής Premier League θα βρει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ στον πάγκο των αναπληρωματικών.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχασε όλη την περιοδεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε Μπανγκόκ και Αυστραλία επικαλούμενος όλο αυτό το διάστημα οικογενειακούς λόγους και η μοναδική μυρωδιά που έχει πάρει το φετινό καλοκαίρι από τα αποδυτήρια των κόκκινων διαβόλων ήταν την περασμένη Κυριακή όπου έπαιξε 45 λεπτά στη φιλική ισοπαλία (1-1) με την Ράγιο Βαγεκάνο.

Αυτά τα λεπτά συμμετοχής δεν φαίνεται πάντως να είναι αρκετά για να πείσουν τον Έρικ τεν Χαχ πως ο CR7 είναι πανέτοιμος για δράση σύμφωνα με την "Sun", η οποία υποστηρίζει σε σημερινό της δημοσίευμα πως ο Ολλανδός έχει ήδη ειλημμένη την απόφασή του να αφήσει στον πάγκο τον Πορτογάλο σούπερ σταρ στο ματς της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος κόντρα στην Μπράιτον στο "Ολντ Τράφορντ".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Ο Τεν Χαχ θα εμπιστευτεί τους Τζέιντον Σάντσο, Αντονί Μαρσιάλ και Μάρκους Ράσφορντ για την επιθετική τριπλέτα από τη στιγμή που τα πήγαν καλά στην καλοκαιρινή προετοιμασία", αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, στο οποίο υπάρχει πάντως ένας αστερίσκος αναφορικά με το θέμα της (μη) παρουσίας του Ρονάλντο στο αρχικό σχήμα.

Αυτός ακούει στο όνομα Αντονί Μαρσιάλ, με τον Γάλλο φορ να κουβαλάει έναν μικροτραυματισμό από τον αγώνα κόντρα στην Ατλέτικο στο Όλσο το περασμένο Σάββατο (ήττα με 1-0) και να μην έχει ακόμα ξεκαθαριστεί αν θα είναι απολύτως έτοιμος, με ενδεχόμενη απουσία από το ματς να ανοίγει ως διά μαγείας την πόρτα της 11άδας στον Ρονάλντο.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ