ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ισόπαλο το φιλικό με τη Ράγιο στην επιστροφή Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην επιστροφή του σε αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην επιστροφή του σε αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ NIGEL RODDIS/AFP

Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αντίπαλο τη Ράγιο Βαγεκάνο το απόγευμα της Κυριακής στο Όλντ Τράφορντ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και να παίζει βασικός για 45λεπτα.

Δεύτερο φιλικό για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε 24ώρες καθώς μετά την ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Όσλο το Σάββατο υποδέχτηκε τη Ράγιο Βαγεκάνο στο Όλντ Τράφορντ με τον Έρικ τεν Χαχ να χρησιμοποιεί ουσιαστικά πολλούς αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές στην αναμέτρηση που έληξε ισόπαλη 1-1.

Όλα τα βλέμματα όμως ήταν πάνω στον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των "κόκκινων διαβόλων" και αγωνίστηκε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν σε φιλικό της Γιουνάιτεντ.

Ο Πορτογάλος βρέθηκε στο αρχικό σχήμα, είχε μια καλή στιγμή, στις αρχές του αγώνα αλλά εν συνεχεία αντικαταστάθηκε με την έναρξη του δευτέρου μέρους από τον Ντιαλό.

Ο Ντιάλο μάλιστα ήταν ο σκόρερ του αγώνα στο 49' της αναμέτρησης με τη Ράγιο Βαγιεκάνο να ισοφαρίζει στο 57' με τον Άλβαρο Γκαρσία.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χίτον, Βαράν, Τέγιες, Βαν Ντε Μπεκ, Γκάρνερ (74' Ίγκμπαλ), Λάιρντ, Τσονγκ, Γκαρνάτσο (73' Σορετίρ), Μαρτίνες (61' Μπαιγί), Έρικσεν (61' Μέζμπρι), Ρονάλντο (46' Ντιαλό).

Ράγιο Βαγεκάνο: Ντιμιτρίεβσκι (46' Λόπες), Μπαλιού, Φραν Γκαρσία, Κατένα, Σουάρες, Λόπες (65' Πόζο), Αλβάρο Γκαρσία, Κις, Τρέγιο (65' Βαλεντίν), Φαλκάο (65' Σάλβι), Παλαθόν (74' Ντέκα).

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ