ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στο Ολντ Τράφορντ ο Ράνγκνικ με την Άρσεναλ, αλλά δεν θα καθίσει στον πάγκο

Ο προπονητής της Λειψίας, Ραλφ Ράνγκνικ, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν για την Bundesliga
Ο προπονητής της Λειψίας, Ραλφ Ράνγκνικ, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν για την Bundesliga © 2018 JENS MEYER / AP IMAGES

Ο Ραλφ Ράνγκνικ θα βρίσκεται το βράδυ της Πέμπτης (2/12) στις κερκίδες του Ολντ Τράφορντ στην αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ, καθώς ολοκληρώθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την έκδοση της άδειας εργασίας του νέου προπονητή των Κόκκινων Διαβόλων.

Ολοκληρώθηκαν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες σχετικά με την άδεια εργασίας του Ραλφ Ράνγκνικ, με τον 68χρονο κόουτς να παίρνει την έγκριση για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ως εκ τούτου, ο Γερμανός τεχνικός θα βρίσκεται στο Ολντ Τράφορντ το βράδυ της Πέμπτης (2/12) για την αναμέτρηση των κόκκινων διαβόλων με την Άρσεναλ (2/12, 22:15, COSMOTE SPORT 2 HD και LIVE στο SPORT24) στην Premier League, με τον Μάικλ Κάρικ να ηγείται της ομάδας για τελευταία φορά. Ο Ράνγκνικ θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Γιουνάιτεντ στην αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας την Κυριακή (5/12).

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΣΕΝΑΛ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ