ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στη μεταγραφική της λίστα ο Κίμιχ της Μπάγερν

Ο Τζόσουα Κίμιχ με τη φανέλα της Μπάγερν σε ματς της Bundesliga κόντρα στην Λεβερκούζεν | 5 Μαρτίου 2022
Ο Τζόσουα Κίμιχ με τη φανέλα της Μπάγερν σε ματς της Bundesliga κόντρα στην Λεβερκούζεν | 5 Μαρτίου 2022 @2022 ANDREAS SCHAAD/AP IMAGES

Η επόμενη της είδησης πως το 25% της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανήκει στον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ έφερε και μεταγραφικά σενάρια για τους "κόκκινους διαβόλους" με το όνομα του Κίμιχ να είναι πρώτο στη λίστα.

Η επόμενη της συμφωνίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ για την πώληση του 25% έφερε και μεταγραφικά σενάρια για την ομάδα του Τεν Χαχ.

Ο Τζόσουα Κίμιχ της Μπάγερν φέρεται να είναι ένας από τους μεγάλους στόχους των Άγγλων με τα δημοσιεύματα από την Αγγλία να σημειώνουν πως ο Γερμανός διεθνής δεν θα έλεγε "όχι" σε μια ενδεχόμενη αποχώρηση από την Μπάγερν.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να παίξει τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και στο δεξί άκρο της άμυνας είναι σταθερά τα τελευταία χρόνια ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές τόσο της ομάδας του όσο και της Εθνικής Γερμανίας και θα μπορούσε να αποχωρήσει μόνο με μια αρκετά μεγάλη πρόταση.

Η Γιουνάιτεντ όμως πλέον θα έχει λεφτά να ρίξει στο μεταγραφικό τραπέζι μετά και τη συμφωνία της με τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ