ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σκέψεις να πουλήσει τα δικαιώματα ονοματοδοσίας του Ολντ Τράφορντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σκέψεις να πουλήσει τα δικαιώματα ονοματοδοσίας του Ολντ Τράφορντ
Το ιστορικό γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, "Ολντ Τράφορντ" @2023 AP IMAGES/JON SUPER

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει να πουλήσει τα δικαιώματα ονοματοδοσίας του Ολντ Τράφορντ, καθώς ο συνιδιοκτήτης Σερ Τζιμ Ράτκλιφ προσπαθεί να αυξήσει τα έσοδα του συλλόγου, σύμφωνα με το Athletic

Δημοσίευμα του Athletic την Τετάρτη (26/06) αναφέρει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει το πώς θα αυξήσει τα έσοδα του συλλόγου, ώστε να επιτευχθεί στη συνέχεια η χρηματοδότηση ενός νέου πρότζεκτ.

Όπως αναφέρεται, οι άνθρωποι των κόκκινων διαβόλων, μεταξύ των οποίων κι ο συνιδιοκτήτης της ομάδας, Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, εξετάζουν να πουλήσουν τα δικαιώματα ονοματοδοσίας, ενός όμως ανακαινισμένου Ολντ Τράφορντ ή ενός νεόκτιστου γηπέδου.

Την ίδια στιγμή σκέφτονται επίσης, σημαντικές αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων.

Το γήπεδο της Γιουνάιτεντ, ηλικίας 114 ετών, ήταν πάντα γνωστό ως Ολντ Τράφορντ και ποτέ στο παρελθόν ο σύλλογος δεν έχει πουλήσει τα δικαιώματα ονοματοδοσίας του.

Κάτι που δεν είναι ωστόσο, σπάνιο για άλλα γήπεδα της Ευρώπης και των ΗΠΑ, τα οποία έχουν συνδεθεί εδώ και πολύ καιρό με μεγάλες εταιρίες.

Στην Αγγλία το γήπεδο της Άρσεναλ, το Έμιρεϊτς, αλλά και το Έτιχαντ της Μάντσεστερ Σίτι έχουν συνάψει εξαιρετικά προσοδοφόρα συμβόλαια δικαιωμάτων ονοματοδοσίας.

Μάλιστα, στις συγκεκριμένες περιπτώσεις οι αεροπορικές εταιρείες έχουν αποκτήσει τα δικαιώματα όχι μόνο για το όνομα του γηπέδου, αλλά και για τη χορηγία στο μπροστινό μέρος της φανέλας.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ