ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σκέψεις για Ελ Γκάζι λόγω του στάτους των Άντονι - Σάντσο

Aston Villa's Anwar El Ghazi applauds to supporters at the end of the English Premier League soccer match between Aston Villa and Everton at Villa Park in Birmingham, England, Friday, Aug. 23, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Aston Villa's Anwar El Ghazi applauds to supporters at the end of the English Premier League soccer match between Aston Villa and Everton at Villa Park in Birmingham, England, Friday, Aug. 23, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ζυγίζει τα δεδομένα για την απόκτηση του Ανουάρ Ελ Γκάζι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αϊντχόφεν, λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τον Άντονι και τον Σάντσο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει λειψανδρία στα άκρα της επίθεσής της, καθώς ο Άντονι μένει εκτός δραστηριοτήτων μέχρι νεοτέρας, λόγω των κατηγοριών εις βάρος του από τρεις γυναίκες, ενώ οι σχέσεις του Έρικ Τεν Χαχ με τον Τζέιντον Σάντσο είναι στα άκρα.

Γι' αυτό τον λόγο, σύμφωνα με την Daily Mail, εξετάζεται το ενδεχόμενο να αποκτήσει τον 28χρονο μεσοεπιθετικό Ανουάρ Ελ Γκάζι, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την Αϊντχόφεν, επομένως μπορεί να αποκτηθεί από τους κόκκινους διαβόλους.

Ο 28χρονος Ολλανδός μεσοεπιθετικός παρακολούθησε από κοντά το ντέρμπι της Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς. Εκτός από τους κόκκινους διαβόλους ο Ελ Γκάζι έχει δεχθεί προτάσεις από Σαουδική Αραβία, ωστόσο ενδέχεται να δελεαστεί από το ενδεχόμενο επιστροφής στην Premier League.

Να σημειωθεί ότι ο Ελ Γκάζι έπαιξε και για τον Ολυμπιακό στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ ΑΓΓΛΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ