ΑΓΓΛΙΑ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σε επαφές με τον Καβάνι βρίσκονται οι κόκκινοι

PSG's Edinson Cavani reacts during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Dijon, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, Feb. 29, 2020. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Edinson Cavani reacts during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Dijon, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, Feb. 29, 2020. (AP Photo/Michel Euler) AP

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ανοίξει νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με την πλευρά του Καβάνι και προσπαθούν να βρουν τη χρυσή τομή στις απαιτήσεις των εκπροσώπων του παίκτη.

Το όνομα του Έντινσον Καβάνι έχει ακουστεί για πολλές ομάδες. Μάλιστα, ο 33χρονος Ουρουγουανός επιθετικός είχε φτάσει κοντά σε συμφωνία με αρκετούς συλλόγους.

Πάντα, όμως κάτι χάλαγε. Τι ήταν αυτό; Η επιθυμία του παίκτη να υπογράψει συμβόλαιο για πάνω από ένα χρόνο και οι απαιτήσεις των εκπροσώπων του για το μπόνους υπογραφής.

Εκεί είχε κολλήσει το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν από λίγες ημέρες. Τώρα ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ φέρεται να ζήτησε ξανά από τη διοίκηση τον Ουρουγουανό επιθετικό και εκείνοι προσπαθούν να του κάνουν το χατίρι.

Έτσι, έκατσαν ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να τα βρουν με την πλευρά του Καβάνι. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει από προηγούμενες επαφές ο Καβάνι ζητά διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές κοντά στα δέκα εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι εκπρόσωποι του θέλουν επταψήφιο νούμερο ως μπόνους.

Μένει να δούμε εάν οι δύο πλευρές θα τα βρουν ή ο 33χρονος Ουρουγουανός θα παραμείνει στη λίστα με τους ελεύθερους.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ