PREMIER LEAGUE

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σαουθάμπτον 1-1: Νέα οδυνηρή απώλεια βαθμών για τους κόκκινους διαβόλους

Οι παίκτες της Σαουθάμπτον πανηγυρίζουν το γκολ ισοφάρισης του Άνταμς κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Οι παίκτες της Σαουθάμπτον πανηγυρίζουν το γκολ ισοφάρισης του Άνταμς κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ JON SUPER / AP IMAGES

Νέα ισοπαλία για τη Μάντεστερ Γιουνάιτεντ μετά την Μπέρνλι, με τους κόκκινους διαβόλους να μένουν στο 1-1 με τη Σαουθάμπτον στο Ολντ Τράφορντ. Ο Σάντσο άνοιξε το σκορ στο 21' και τον Άνταμς να πετυχαίνει στο 48' το γκολ της ισοφάρισης.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να επικρατήσει ούτε της Σαουθάμπτον, με τη φιλοξενούμενη ομάδα του Χάσενχουλτ να αποσπά τον βαθμό της ισοπαλίας στο Ολντ Τράφορντ (1-1) αφήνοντας τους κόκκινους διαβόλους στην 5η θέση της Premier League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα της αναμέτρησης από νωρίς, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κάνει το πλασέ στο 7ο λεπτό του αγώνα και τον Περό να "κόβει", κρατώντας το 0-0.

Το παιχνίδι είχε καλό και γρήγορο ρυθμό, με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους. Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που βρήκαν πρώτοι τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 21' ο Μπρούνο πέρασε ωραία κάθετη μπαλιά στον Ράσφορντ, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, έκανε την παράλληλη μπαλιά στον Σάντσο κι εκείνος με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μισού, η Σαουθάμπτον είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και απείλησε αρκετές φορές την εστία του Ντε Χέα, ο οποίος όμως άντεχε στην πίεση, μπλοκάροντας τις αντίπαλες τελικές. Η ομάδα του Χάσενχουλτ ωστόσο, βρήκε το γκολ που έψαχνε με την έναρξη του δεύτερου μέρους.

Στην πρώτη της επίθεση μετά την ανάπαυλα, ο Ελιονούσι έκανε την κάθετη στον Άνταμς, ο οποίος με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1 στο 48'. Οι κόκκινοι διάβολοι προσπάθησαν να απαντήσουν κι έφτασαν μάλιστα πολύ κοντά στο δεύτερο γκολ με τον Μαγκουάιρ στο 57'. Ο Φόρστερ όμως, ήταν εκεί, ο οποίος τέσσερα λεπτά μετά σταμάτησε και τον Ρονάλντο με τον Νταλότ.

Στα τελευταία λεπτά, η Γιουνάιτεντ προσπάθησε πολύ να βρει τη λύση που θα της χάριζε τη νίκη και το τρίποντο που θα την έβαζε ξανά στην τετράδα, όμως δεν τα κατάφερε, σημειώνοντας δεύτερη σερί ισοπαλία μετά την Μπέρνλι.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Νταλότ, Βαράν, Μαγκουάιρ, Σο, ΜακΤόμινεϊ (76' Ελάνγκα), Πογκμπά, Ράσφρορντ (82' Λίνγκαρντ), Φερνάντες, Σάντσο, Ρονάλντο.

Σαουθάμπτον: Φόρστερ, Περό, Σαλισού, Μπέντναρεκ (46' Στέφενς), Γουόκερ-Πίτερς, Άρμστρονγκ, Γουόρντ-Πρόουζ, Ρομέο, (90+4' Ντιάλο), Ελιονούσι (71' Λιβραμέντο), Μπρόγια, Άνταμς.

Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής

Τα highlights

Έβερτον - Λιντς 3-0

Μπρέντφορντ - Κρίσταλ Πάλας 0-0

Γουότφορντ - Μπράιτον 0-2

Η βαθμολογία της Premier League

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής

TAGS PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ