ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οπαδός πέταξε φωτοβολίδα προς το μέρος του Τζέιμι Κάραγκερ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οπαδός πέταξε φωτοβολίδα προς το μέρος του Τζέιμι Κάραγκερ
PRINT SCREEN YOUTUBE

Οι φανς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχαν άγριες διαθέσεις κατά την εισβολή τους στο "Ολντ Τράφορντ", με απτή απόδειξη να είναι μία φωτοβολίδα που έφυγε από χέρι οπαδού και είχε ως στόχο τον τηλεσχολιαστή του Sky Sports, Τζέιμι Κάραγκερ (VIDEO).

To ντέρμπι της 34ης αγωνιστικής της Premier League μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ αναβλήθηκε λόγω επεισοδίων που προκάλεσαν οπαδοί των γηπεδούχων δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη πρώτη σέντρα, κατά τη διάρκεια των οποίων μάλιστα προκλήθηκε ο τραυματισμός ενός αστυνομικού.

Σύμφωνα ωστόσο με νέα ρεπορτάζ θα μπορούσαν τα πράγματα να να είναι ακόμα χειρότερα, με ένα video που διέρρευσε στο Twitter να δείχνει έναν οπαδό να εκτοξεύει φωτοβολίδα μέσα από το γήπεδο και να έχει ως στόχο τους ανθρώπους του "Sky Sports" στις εξέδρες, την ώρα που ο Τζέιμι Κάραγκερ (παλαίμαχος μπακ της Λίβερπουλ και νυν τηλεσχολιαστής) ήταν στον αέρα και κάλυπτε τα γεγονότα.

"Ας είμαστε ειλικρινείς, κάποιος πέταξε μία φωτοβολίδα προς το μέρος μας, εάν μας χτυπούσε κάποιος θα ήταν στο νοσοκομείο. Επίσης κάποιος μας πέταξε μπύρα. Εάν σε βρει στο λάθος μέρος, μπορεί να σε σκοτώσει.

Ένα παιδί σκοτώθηκε στο Κάρντιφ από φωτοβολίδα. Δεν κριτικάρω τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο σύνολό τους αλλά δεν μπορείς να κλείνεις τα μάτια σου σε αυτό το γεγονός.

Αυτή η φωτοβολίδα θα μπορούσε να είχε σημαδέψει τη ζωή κάποιου. Καθόμαστε εδώ και λέμε πως είναι σωστό που διαμαρτύρονται και διαδηλώνουν όμως ένας ανόητος θα μπορούσε να είχε σκοτώσει κάποιον απόψε", δήλωσε για τον άσχημο συμβάν ένας άλλος τηλεσχολιαστής του Sky Sports και παλαίμαχος της Λίβερπουλ, ο Γκρέιαμ Σούνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Print Screen Youtube

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ