ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ: Οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στο γήπεδο

Εισβολή οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά της διοίκησης
Εισβολή οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ GLOMEX

Οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του Ολντ Τράφορντ, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν κατά της διοίκησης και της απόφασης που πήρε να αποτελέσει η ομάδα τους, τμήμα της European Super League. Πιθανό να αναβληθεί το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ (VIDEOS).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί τη Λίβερπουλ σε λίγη ώρα (02/05, 18:30) για την 34η αγωνιστική της Premier League, με τους φίλους των "Κόκκινων Διαβόλων" να μπαίνουν στο γήπεδο, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν κατά της διοίκησης. Πιθανή η αναβολή της αναμέτρησης, λόγω της εισβολής των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ του Νησιού.

Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ δεν έχουν συγχωρέσει τους ιδιοκτήτες της ομάδας για το γεγονός ότι η ομάδα τους θα αποτελούσε μέρος της European Super League, με τον Τζόελ Γκλέιζερ να ήταν και αντιπρόεδρος της συγκεκριμένης λίγκας.

Υπενθυμίζεται ότι οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχαν διαμαρτυρηθεί ξανά πριν από μια εβδομάδα έξω από το Ολντ Τράφορντ για το συγκεκριμένο γεγονός, ενώ ο Εντ Γούντγουορντ θα αποτελέσει παρελθόν από τα καθήκοντά του μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο κόσμος έμεινε για ώρες περιμετρικά του γηπέδου και έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο βρισκόταν η αποστολή της Γιουνάιτεντ, όπως φαίνεται και στο παρακάτω video.


Photo Credits: Print Screen /Glomex

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ