NOVA NEWS

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι αντίθετοι δρόμοι του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Ράσφορντ

image
Manchester United's Marcus Rashford, right, celebrates with Cristiano Ronaldo after scoring his side's third goal during the Europa League group E soccer match between Omonia and Manchester United at GSP stadium in Nicosia, Cyprus, Thursday, Oct. 6, 2022. (AP Photo/Petros Karadjias)
Manchester United's Marcus Rashford, right, celebrates with Cristiano Ronaldo after scoring his side's third goal during the Europa League group E soccer match between Omonia and Manchester United at GSP stadium in Nicosia, Cyprus, Thursday, Oct. 6, 2022. (AP PHOTO/PETROS KARADJIAS)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δυσκολεύεται να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, την ώρα που ο Μάρκους Ράσφορντ δείχνει να αναγεννιέται υπό τις οδηγίες του Τεν Χαχ.

Με τον Μάρκους Ράσφορντ να την βάζει μπροστά στο σκορ με ασύλληπτη κεφαλιά και τον Νταβίντ Ντε Χέα να υπερασπίζεται την εστία της με δύο τεράστιες επεμβάσεις, η Γιουνάιτεντ νίκησε 1-0 την Γουέστ Χαμ σε ματς θρίλερ και ανέβηκε στην 5η θέση.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να επέστρεψε στην ενδεκάδα των κόκκινων διαβόλων ωστόσο για μία ακόμα φορά δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, την ώρα που ο 25χρονος Βρετανός δείχνει να αναγεννιέται υπό τις οδηγίες του Τεν Χαχ.

Οι αριθμοί λένε τη σκληρή αλήθεια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αγγλία για χάρη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει πάει όπως εκείνος θα περίμενε με τη σχέση των δύο πλευρών να περνά από πολλά κύματα.

Οι αριθμοί επιβεβαιώνουν ότι ο 37χρονος Πορτογάλος δεν είναι στην καλύτερη κατάστασή του με τις επιδόσεις του να μη συγκρίνονται ούτε καν με τις περσινές.

Σύμφωνα με την Opta τη σεζόν 2021-22 ο Πορτογάλος μέτρησε 30 συμμετοχές με 18 γκολ στην Premier League έχοντας αρκετά καλά στατιστικά αφού το 16% των σουτ που επιχείρησε κατέληξαν στα αντίπαλα δίχτυα μετρώντας ένα γκολ ανά 137 λεπτά συμμετοχής.

Φέτος ο CR7 έχει αγωνιστεί σε 9 αναμετρήσεις και έχει πετύχει ένα τέρμα κάτι που μεταφράζεται σε ένα γκολ ανά 430 λεπτά συμμετοχής.

Ο Ράσφορντ επέστρεψε

Ένας από τους λόγους που έχει μειωθεί ο χρόνος συμμετοχής του είναι και η αγωνιστική άνοδος του Μάρκους Ράσφορντ ο οποίος σε επτά αναμετρήσεις έχει αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Ο 25χρονος επιθετικός φέτος έχει παίξει σε 12 αγώνες στην Premier League έχοντας τέσσερα γκολ και δύο ασίστ. Για να γίνει καλύτερα αντιληπτό το μέγεθος της αναγέννησής του αρκεί να αναφέρουμε ότι τα συγκεκριμένα νούμερα αποτελούσαν το κατόρθωμά του ολόκληρη την περσινή σεζόν σε 25 συμμετοχές.

Επιπρόσθετα στο ματς με την Γουέστ Χαμ ο Μάρκους Ράσφορντ κατάφερε να μπει στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού έγινε ο 22ος παίκτης που καταφέρνει να σκοράρει τουλάχιστον 100 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις για τους κόκκινους διαβόλους και ο πρώτος από τον Γουέιν Ρούνεϊ και το 2009.

Τα 100 γκολ ανά σεζόν του Ράσφορντ σε όλες τις διοργανώσεις

Eίμαστε όλοι φίλαθλοι της ΕΟΝ! Γιατί έχει όλες τις μεγάλες αθλητικές στιγμές. Premier League, μεγάλες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, συναρπαστικούς αγώνες της Super League, επικές αναμετρήσεις της Euroleague αλλά και κορυφαία τουρνουά! Δες τα όλα με τα προγράμματα ΕΟΝ+ στη Nova

TAGS NOVA NEWS PREMIER LEAGUE ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ