ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ ξεκίνησε μαθήματα αγγλικών για να αναλάβει

Ο Έρικ τεν Χαγκ στον πάγκο του Άγιαξ
Ο Έρικ τεν Χαγκ στον πάγκο του Άγιαξ © 2021 / AP IMAGES

Ο προπονητής του Άγιαξ, Έρικ τεν Χαχ, ξεκίνησε μαθήματα αγγλικών σύμφωνα με τη Sportsmail, ώστε να διασφαλίσει ένα καλό επίπεδο γλώσσα πριν μετακομίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το προσεχές καλοκαίρι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αρχίσει εδώ και καιρό τη διαδικασία αξιολόγησης υποψηφίων προπονητών για τη νέα σεζόν, με τον Έρικ τεν Χαχ να έχει το προβάδισμα, δεδομένου ότι έχει μετατρέψει τον Άγιαξ σε μία από τις καλύτερες επιθετικές και αμυντικές μηχανές στην Ευρώπη, όπως απέδειξε και στους ομίλους του Champions League.

Η παραμονή του Ραλφ Ράνγκινγκ στον πάγκο των Κόκκινων Διαβόλων είναι προσωρινή και σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα ο σύλλογος αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα τις συζητήσεις με τον 52χρονο τεχνικό για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη Daily Mail ο Τεν Χαχ έχει ενημερώσει την ολλανδική ομάδα ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, ενώ έχει ξεκινήσει ήδη τα μαθήματα αγγλικών. Ο Ολλανδός θέλει να γνωρίζει πολύ καλά την αγγλική γλώσσα πριν αναλάβει τη Γιουνάιτεντ, ως εκ τούτου άρχισε την προετοιμασία του.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ