ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ κατηγόρησε τον Κάραγκερ για υποκειμενική κριτική εις βάρος του

Ο Έρικ τεν Χαχ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ματς πρωταθλήματος με την Φούλαμ | 24 Φεβρουαρίου 2024
Ο Έρικ τεν Χαχ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ματς πρωταθλήματος με την Φούλαμ | 24 Φεβρουαρίου 2024 @2024 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Τα αρνητικά σχόλια που έκανε ο Τζέιμι Κάραγκερ για τον τρόπο λειτουργίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ματς με την Φούλαμ προκάλεσαν την αντίδραση του Έρικ τεν Χαχ, τονίζοντας πως η κριτική του δεν διέπεται από αντικειμενικότητα.

Ο Έρικ τεν Χαχ δέχτηκε αυστηρή κριτική μετά από την εντός έδρας ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1 από την Φούλαμ το απόγευμα του Σαββάτου, που ήρθε μάλιστα με γκολ στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων, με έναν από τους ανθρώπους που έβαλαν στο στόχαστρο τον Ολλανδό να είναι και ο Τζέιμι Κάραγκερ.

Ο άλλοτε στόπερ της Λίβερπουλ και νυν τηλεσχολιαστής στο "Sky Sports" αφιέρωσε πέντε λεπτά στην εκπομπή "Monday Night Football" για να καταδείξει τον λανθασμένο τρόπο αμυντικής λειτουργίας της Γιουνάιτεντ, με τους μεσοεπιθετικούς να μαρκάρουν πολύ ψηλά και τους αμυντικούς να περιμένουν πολύ πίσω, γεγονός που δεν άρεσε στον προπονητή των κόκκινων διαβόλων.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ κατηγόρησε τον Κάραγκερ για υποκειμενική κριτική εις βάρος του
PRINT SCREEN

Δεν δίστασε μάλιστα όχι μόνο να εκφράσει τη δυσφορία του για την παραπάνω κριτική αλλά να περάσει στην αντεπίθεση, κάνοντας λόγο για κριτική που δεν είναι αντικειμενική, με τον Τεν Χαχ να δέχεται ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης για τα σχόλια του Κάραγκερ και να απαντάει αναλόγως:

"Κάποιοι αναλυτές είναι πολύ αντικειμενικοί στα σχόλιά τους και δίνουν πολύ καλές συμβουλές, κάποιοι είναι υποκειμενικοί. Ο Τζέιμι Κάραγκερ άσκησε κριτική από την πρώτη στιγμή και τώρα θέλει να περάσει την άποψή του. Ίσως στο πρώτο μισάωρο του αγώνα να είχε δίκιο αλλά από εκεί και πέρα βρήκαμε τις απαντήσεις στην Φούλαμ.

Δεν ήμουν ευχαριστημένος από την άμυνα μας, ειδικά στην αριστερή πλευρά, καθώς βγήκαν πολλές φορές από εκείνη την πλευρά στην πρώτη μισή ώρα και αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει. Και αυτό έχει να κάνει με θέληση, πνεύμα και πάθος".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ