ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ δεν έχει λάβει εγγυήσεις από τη διοίκηση για την παραμονή του

Ο Έρικ τεν Χαχ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νότιγχαμ
Ο Έρικ τεν Χαχ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νότιγχαμ © 2024 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο Έρικ τεν Χαχ έχει συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το 2025, όμως δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει πως δεν έχει λάβει ακόμη εγγυήσεις από τη διοίκηση του συλλόγου για το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας.

Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, που απέκτησε το 25% των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και τα "κλειδιά" του κλαμπ), έχει θέσει έναν και μόνο στόχο: να επαναφέρει την παλιά αίγλη της ομάδας, με ή χωρίς τον Έρικ τεν Χαχ.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει μπει στη λίστα του δισεκατομμυριούχου Βρετανού ως ο καταλληλότερος προπονητής για να οδηγήσει την ομάδα ξανά στη δόξα.

Η Daily Mail έρχεται να προσθέσει ότι ο Ολλανδός τεχνικός αν και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 202, δεν έχει λάβει εγγυήσεις από τη διοίκηση των κόκκινων διαβόλων σχετικά με το μέλλον του και το αν θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και τη νέα σεζόν, κάτι που εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος στον προπονητικό επιτελείο.

Όπως αναφέρει βέβαια, το αγγλικό Μέσο η γενικότερη πεποίθηση που επικρατεί στην ομάδα είναι πως ο Τεν Χαχ θα απολυθεί, μία εξέλιξη που θεωρούν αρκετά πιθανή οι παίκτες της Γιουνάιτεντ.

Παρόλα αυτά, δεν είναι αδύνατο αν ο 54χρονος κατακτήσει το Κύπελλο Αγγλίας και κερδίσει την έξοδο στο Champions League μέσω της πέμπτης θέσης, να συνεχίσει στον σύλοογο.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ