ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σόλσκιερ πήρε ψήφο εμπιστοσύνης και έδωσε μία εβδομάδα ρεπό στους παίκτες του

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Αταλάντα | 2 Νοεμβρίου 2021
Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Αταλάντα | 2 Νοεμβρίου 2021 @2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη της διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρά τα άσχημα αποτελέσματα και στην προσπάθειά του να αποφορτίσει τους παίκτες του, αποφάσισε να τους δώσει μία εβδομάδα άδεια.

Όσοι πίστευαν πως η ήττα στο ντέρμπι του Μάντσεστερ με κάτω τα χέρια (εύκολη νίκη με 2-0 για την Σίτι στο Ολντ Τράφορντ, 8η σε αυτό το γήπεδο για τους πολίτες από καταβολής Premier League) θα αποτελούσε το κύκνειο άσμα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ από τον πάγκο της Γιουνάιτεντ, με δεδομένο πως μετράει 4 ήττες στα 6 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, διαψεύστηκαν πανηγυρικά.

Και αυτό γιατί μετά από την αδυσώπητη κριτική που δέχτηκε ο Νορβηγός, ο θόρυβος καταλάγιασε, με τους ανθρώπους της διοίκησης των κόκκινων διαβόλων να μην παίρνουν την απόφαση για αντικατάστασή του και να του δίνουν μία ακόμα ευκαιρία.

"Τρεις ημέρες μετά την ήττα στο ντέρμπι, εξακολουθούν να μην υπάρχουν επαφές μεταξύ της διοίκησης και άλλων προπονητών. Καμία κουβέντα, με τον Σόλσκιερ να εξακολουθεί να στηρίζεται από την πλειονότητα των μελών της διοίκησης.

Μόνο ο Τζόελ Γκλέιζερ μπορεί να αλλάξει την κατάσταση αλλά δεν έχει δώσει ακόμα κάποιο στίγμα", ανέφερε μέσω Twitter ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, την ώρα που ο Νορβηγός όχι μόνο παραμένει ακόμα στον πάγκο αλλά έκανε και μία κίνηση που εξέπληξε άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας.

Αυτή ήταν να δώσει ρεπό μία εβδομάδα σε όλους τους παίκτες - πλην διεθνών- από τη στιγμή που ο ίδιος και το επιτελείο του έκριναν πως θα ήταν προτιμότερο να τους δώσουν ανάσες παρά να τους έχουν να προπονούνται στο Κάρινγκτον.

Μάλιστα, ο ίδιος προτίμησε όχι μόνο να απέχει από προπονήσεις από μία εβδομάδα αλλά και να αφήσει την Αγγλία, μπαίνοντας σε ιδιωτικό τζετ μαζί με τη σύζυγό του και τους δυο γιους του και επιλέγοντας ως τόπο προορισμού του τη γενέτειρά του, στο Κρίστιανσουντ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ