ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σκόουλς άδειασε τη διοίκηση για τη μεταγραφή Καβάνι

PSG's Edinson Cavani celebrates his goal against Bordeaux during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Bordeaux at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday Feb. 23, 2020. (AP Photo/Christophe Ena)
PSG's Edinson Cavani celebrates his goal against Bordeaux during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Bordeaux at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday Feb. 23, 2020. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Ο Πολ Σκόουλς δήλωσε πως η Μάντσεστερ Γιουναίτεντ θα έπρεπε να αποκτήσει δανεικό τον Έντινσον Καβάνι και όχι να του δώσει διετές συμβόλαιο, τονίζοντας πως ο Ουρουγουανός φορ είχε σκεφτεί πρόσφατα να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Ο Έντινσον Καβάνι είναι ένας στράικερ εγνωσμένης αξίας που το μαρτυρά μεταξύ άλλων το τρομερό νούμερο των 200 γκολ του σε 301 ματς με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν την τελευταία επταετία και η απόκτηση του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκάλεσε ισχυρή αίσθηση στην ποδοσφαιρική πιάτσα.

Σύμφωνα ωστόσο με τον Πολ Σκόουλς, η επιλογή της διοίκησης των κόκκινων διαβόλων να υπογράψουν διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον 33χρονο Ουρουγουανό δεν ήταν η πλέον σοφή και πως έπρεπε να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού, όπως είχε γίνει το 2007 με τον Χένρικ Λάρσον.

"Θα περιμένουμε και θα δούμε πως θα πάει. Προφανώς και είναι ένας κορυφαίος στράικερ στη μέρα του, δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για αυτό. Είναι όμως 33 ετών και έμοιαζε έτοιμος να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Δεν είχε πολλές συμμετοχές με την Παρί Σεν Ζερμέν την περασμένη σεζόν", δήλωσε αρχικά ο παλαίμαχος μέσος της Γιουνάιτεντ, με συνέντευξή του στην ιστοσελίδα "Stadium Astro", για να συνεχίσει:

"Πριν από πέντε με έξι χρόνια, θα ήταν τρομερή μεταγραφή και πιθανότατα θα μας πήγαινε στο επόμενο επίπεδο. Δεν νομίζω όμως ότι θα μπορέσει να μας πάει στο επόμενο επίπεδο αυτή τη στιγμή.

Εάν έχεις πρόβλημα στην επίθεση, παίρνεις έναν παίκτη με τη μορφή δανεισμού για να αντιμετωπίσεις μία κατάσταση. Όπως έκανε η Γιουνάιτεντ με τον Χένρικ Λάρσον, έναν εξαιρετικό επιθετικό που αποκτήθηκε σε ηλικία 33,34 ετών΄για να καλύψει τα κενά που υπήρχαν τότε.

Ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν. Έτσι βλέπω τον Καβάνι και όχι ως έναν 33χρονο που υπογράφει διετές συμβόλαιο. Μου φαίνεται πολύ παράξενο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ