ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ρονάλντο έχει στα χέρια του πρόταση και ζητά την αποδέσμευσή του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νόριτς
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νόριτς 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πρόταση από άλλη ομάδα και ζητά από την διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να την εγκρίνει και να τον αφήσει να φύγει.

Η συνάντηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, του ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες, και των ιθυνόντων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έγινε την Τρίτη (26/7) στο Κάρινγκτον για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Πορτογάλου σούπερ σταρ όχι μόνο δεν έβγαλε λευκό καπνό, αλλά αντίθετα έφερε τις δύο πλευρές μπροστά σε ένα αδιέξοδο.

Ο Ρονάλντο δεν το βάζει κάτω και ζητά απεγνωσμένα την αποδέσμευσή του από τους κόκκινους διαβόλους για να μπορέσει να αγωνιστεί στο Champions League, ενώ από την πλευρά της η Γιουνάιτεντ δεν θέλει με τίποτα να δώσει τον Πορτογάλο.

Δημοσίευμα της Sun έρχεται να μπερδέψει περισσότερο τα πράγματα, αναφέροντας πως ο Κριστιάνο ενημέρωσε την διοίκηση ότι υπάρχει προσφορά αγοράς του - χωρίς να γνωστοποιείται το όνομα της ομάδας- και ότι θέλει να τον αφήσουν να φύγει αυτό το καλοκαίρι, ενώ παράλληλα ζήτησε να κάνουν γνωστή την τιμή πώλησής του.

Υπενθυμίζεται πως ο Πορτογάλος έχει απορρίψει μυθική πρόταση 250 εκατ. ευρώ από ομάδα της Σουηδικής Αραβίας, ενώ Τσέλσι, Σπόρτινγκ, Μπάγερν, Παρί και Ατλέτικο έχουν απορρίψει την μεταγραφή του 37χρονου.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ