ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ρονάλντο αγκάλιασε μικρό φίλαθλο που ξέφυγε από την ασφάλειά του

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ρονάλντο αγκάλιασε μικρό φίλαθλο που ξέφυγε από την ασφάλειά του
TWITTER

Ένας μικρός Μολδαβός φίλαθλος ξέφυγε από την ασφάλεια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έπεσε στην αγκαλιά του Κριστιάνο Ρονάλντο, πριν από το παιχνίδι με τη Σέριφ.

Ο Κρισιτάνο Ρονάλντο βρέθηκε στο Κισινάου για την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Σέριφ στο Europa League και έγινε αντικείμενο λατρείας. Ένα παράδειγμα ήταν ο πανηγυρισμός του όταν σκόραρε με πέναλτι, με όλους τους Μολδαβούς φιλάθλους στο γήπεδο να φωνάζουν μαζί του το περίφημο "σίου".

Ένα άλλο παράδειγμα εκτυλίχθηκε μερικές ώρες πριν από τον αγώνα, όταν η αποστολή της αγγλικής ομάδας έφευγε από το ξενοδοχείο και επιβιβαζόταν στο πούλμαν που θα τη μετέφερε στο γήπεδο.

Οι άνθρωποι της ασφάλειας των "κόκκινων διαβόλων" είχαν σχηματίσει ένα τείχος που εμπόδιζαν τους Μολδαβούς φιλάθλους να ορμήξουν στους παίκτες της ομάδας για αυτόγραφα και φωτογραφίες.

Ένας μικρός φίλαθλος όμως κατάφερε να τους ξεφύγει μόλις είδε τον Ρονάλντο να εξέρχεται του ξενοδοχείου και όρμηξε στην αγκαλιά του. Ο Πορτογάλος επιθετικός φρόντισε να προστατεύσει το παιδί από τους άντρες ασφάλειας, το αγκάλιασε και στη συνέχεια το πήρε μαζί του, ψάχνοντας στυλό για να του υπογράψει αυτόγραφο.

Βέβαια, η συμπεριφορά του Πορτογάλου δεν ήταν ίδια μετά τον αγώνα, όταν κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια και φίλαθλοι επιχείρησαν να βγάλουν φωτογραφία μαζί του.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ EUROPA LEAGUE VIRAL ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΣΕΡΙΦ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ