ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Νταν Άσγουορθ στην pole position για αθλητικός διευθυντής

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Νταν Άσγουορθ στην pole position για αθλητικός διευθυντής
Ο Νταν Άσγουορθ στις κερκίδες του "Σεντ Τζέιμς Παρκ" PRINT SCREEN YOUTUBE

Η διοικητική στελέχωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην εποχή Τζιμ Ράτκλιφ συνεχίζεται, με τον Νταν Άσγουορθ να είναι ο πρώτος στόχος για τη θέση του αθλητικού διευθυντή.

Ολική αναδόμηση σε κάθε επίπεδο περιλαμβάνει το οργανόγραμμα του Τζιμ Ράτκλιφ, με στόχο να μπει το τρένο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις ράγες των επιτυχιών του παρελθόντος.

Έτσι, μετά την πρόσληψη του Ομάρ Μπεράντα στη θέση του CEO, ο Άγγλος μεγιστάνας προσδοκά να πείσει τον Νταν Άσγουορθ να αφήσει τη Νιούκαστλ, ύστερα από δύο χρόνια, για να μετακομίσει στους Κόκκινους Διαβόλους, με το πόστο που προορίζεται να λάβει να είναι αυτό του αθλητικού διευθυντή.

Όπως αποκαλύπτει το βρετανικό "Athletic", δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ το 52χρονο στέλεχος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Νιούκαστλ, η οποία δεν φαίνεται πρόθυμη να παραχωρήσει έναν εκ των πολυτιμότερων συνεργατών της.

Ο Νταν Άσγουορθ έχει δουλέψει ως αθλητικός και τεχνικός διευθυντής στη Γουέστ Μπρομ (2007-2013), ως διευθυντής ανάπτυξης του ποδοσφαίρου στην Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FA), πριν μετακομίσει στην Μπράιτον το καλοκαίρι του 2019 για να αναλάβει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ