ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η πρώτη μεταγραφή της εποχής Ράτκιλφ είναι "κλοπή" από τη Σίτι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η πρώτη μεταγραφή της εποχής Ράτκιλφ είναι "κλοπή" από τη Σίτι
Το ιστορικό γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, "Ολντ Τράφορντ" @2023 AP IMAGES/JON SUPER

Δυναμικά ξεκινάει η εποχή Τζιμ Ράτκλιφ στη Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ, καθώς η πρώτη μεταγραφή του δισεκατομμυριούχου Βρετανού έχει άρωμα της μισητή αντιπάλου και στόχο να την πλήξει σε στελεχιακό επίπεδο.

Η εποχή Σερ Τζιμ Ράτκλιφ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι γεγονός εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες, με τον Βρετανό να αγοράζει έναντι 1,2 δις το 25% των Κόκκινων Διαβόλων, με τη συμφωνία να περιλαμβάνει τη δέσμευση να "τρέχει" αυτός τον σύλλογο σε όλους τους τομείς του, από επενδύσεις, στελέχωση μέχρι και στην επέκταση του "Ολντ Τράφορντ".

Ωστόσο, η πρώτη μεταγραφή στη μετά-Γκλέιζερ διοίκηση της ομάδας, έρχεται να πλήξει τη μισητή αντίπαλο, Μάντσεστερ Σίτι, σε στελεχιακό επίπεδο, καθώς σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα ο μέχρι πρότινος Διευθυντής Ποδοσφαιρικών Επιχειρήσεων του CIty Group, Ομάρ Μπεραντά, αναμένεται να είναι ο νέος CEO της Γιουνάιτεντ.

Ο Γαλλομαροκινός είχε υπό τον έλεγχό του τις 11 ομάδες που βρίσκονται υπό τη σκέπη το City Group, με τον Ράτκλιφ να βλέπει στο πρόσωπό του τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ρίτσαρντ Άρνολντ, σε ένα μοντέλο που ενδέχεται να μοιάζει με αυτό των διοικούντων τη Σίτι, εάν αναλογιστεί κανείς ότι ο νέος ιδιοκτήτης των Κόκκινων Διαβόλων έχει ήδη στην κατοχή του τη γαλλική Νις.

Για τη θέση είχε παίξει δυνατά και η περίπτωση του CEO της εταιρείας βιοχημικών του Ράτκλιφ, Ζαν-Κλοντ Μπλανκ, με τον Γάλλο να έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος στη Γιουβέντους.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ