ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Μαρσιάλ διέψευσε ότι δεν ήθελε να αγωνιστεί

Ο Αντονί Μαρσιάλ
Ο Αντονί Μαρσιάλ AP PHOTO/JON SUPER

Ο Ραλφ Ράνγκνικ υποστήριξε ότι ο Αντονί Μαρσιάλ αυτοεξαιρέθηκε του αγώνα με την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ, υπολογίζοντας χωρίς τη διάψευση του Γάλλο.

Ο Αντονί Μαρσιάλ υπηρετεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την 1η Σεπτεμβρίου του 2015. Σε αυτά τα 6,5 χρόνια ο Γάλλος επιθετικός έχει συνυπάρξει με κάμποσους προπονητές. Άρχισε με τον Λουίς Φαν Χαάλ, συνέχισε με τον Ζοζέ Μουρίνιο, δούλεψε ακολούθως με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και κατέληξε με τον υπηρεσιακό Μάικλ Κάρικ. Έπαιζε ή όχι, δεν ήταν εξ αυτών που προκαλούσαν προβλήματα.

Με τον Γερμανό Ραλφ Ράνγκνικ, που ανέλαβε στις αρχές Δεκεμβρίου, η κατάσταση άλλαξε άρδην. Σε διάστημα 40 ημερών ο 26χρονος διεθνής παρουσιάζεται ως το μαύρο πρόβατο, ένας ποδοσφαιριστής που αναστατώνει τ' αποδυτήρια και απαιτεί να φύγει, κάνοντας ό,τι μπορεί περισσότερο για να πιέσει καταστάσεις. Σε σημείο που, όπως υποστήριξε ο 63χρονος προπονητής υποστήριξε μετά το 2-2 με την Άστον Βίλα, αρνήθηκε να βρίσκεται με την αποστολή των κόκκινων διαβόλων.

Όλο αυτό βέβαια μέχρι να λάβει την απάντηση του Γάλλου. "Δεν θα αρνιόμουν ποτέ να αγωνιστώ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Βρίσκομαι εδώ 7 χρόνια και ποτέ δεν υπήρξα και θα είμαι ποτέ ασεβής απέναντι στον σύλλογο και στους φιλάθλους", έγραψε σε ανάρτησή του.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Μαρσιάλ διέψευσε ότι δεν ήθελε να αγωνιστεί

Για τον Γερμανό δεν ξόδεψε ούτε λέξη φυσικά. Η σιωπή του είπε πολλά περισσότερα για τις τεταμμένες σχέσεις τους.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ