ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σουτάρει σε αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Σέλτικ για το Champions League το 2016.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σουτάρει σε αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Σέλτικ © 2006 SCOTT HEPPELL, FILE / AP IMAGES

Έπειτα από 12 χρόνια ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στο Κάρινγκτον και πλέον ο χρόνος μετράει αντίστροφα για να φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η πενταήμερη καραντίνα του Κριστιάνο Ρονάλντο ολοκληρώθηκε και ο Πορτογάλος σταρ μπήκε στο πρόγραμμα προπονήσεων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο χρόνο κυλάει αντίστροφα, ώστε ο CR7 να φορέσει ξανά τη φανέλα των κόκκινων διαβόλων, κάτι που πιθανότατα θα γίνει το Σάββατο με αντίπαλο τη Νιούκαστλ (11/9, 17:00, Cosmote Sport 6HD).

Όπως ενημέρωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπειτα από 12 χρόνια επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στο Κάρινγκτον, σε μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή.

Ο Ρονάλντο τα είπε με τον νέο του προπονητή και τον πρώην του συμπαίκτη, Όλε-Γκούναρ Σόλσκιερ, στο γραφείο του, πριν τον παρουσιάσει στους συμπαίκτες του στην προπόνηση.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε την ελπίδα της ο CR7 να προσφέρει άμεσα στους κόκκινους διαβόλους: "Ελπίζουμε ο Ρονάλντο να είναι έτοιμος να βοηθήσει και να έχει άμεσο αντίκτυπο κατά τη δεύτερη θητεία του στην ομάδα".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ