ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφυγε από το γήπεδο πριν τελειώσει το φιλικό με τη Ράγιο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφυγε από το γήπεδο πριν τελειώσει το φιλικό με τη Ράγιο
CANTONA MARC / TWITTER

Φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social media δείχνουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρεί από το Ολντ Τράφορντ πριν από την ολοκλήρωση του φιλικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετώπισε τη Ράγιο Βαγιεκάνο σε φιλική αναμέτρηση στο Ολντ Τράφορντ. Όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των "κόκκινων διαβόλων" και αγωνίστηκε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν σε φιλικό των κόκκινων διαβόλων.

Ο Πορτογάλος σταρ βρέθηκε στο αρχικό σχήμα και αντικαταστάθηκε από τον Αμάντ Ντιαλό στην έναρξη του δευτέρου μέρους. Ωστόσο, μία κίνησή του έφερε πάλι... συζήτηση στα αγγλικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, δημοσιοποιήθηκαν φωτογραφίες στα social media, όπου φαίνεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρεί από το Ολντ Τράφορντ, πριν ακόμη ολοκληρωθεί η φιλική αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Νταλότ επίσης φαίνεται σε μία εκ των φωτογραφιών. Πάντως σύμφωνα με το Guardian δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί ο λόγος της πρόωρης αποχώρησής του, ούτε κι αν θα υπάρξει τιμωρία από τον Έρικ Τεν Χαχ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ