ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Καζεμίρο είναι θετικός στη μεταγραφή λόγω μυθικού συμβολαίου

Ο Καζεμίρο στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Σαχτάρ Ντόνετσκ στους ομίλους του Champions League
Ο Καζεμίρο στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Σαχτάρ Ντόνετσκ στους ομίλους του Champions League © 2021 EFREM LUKATSKY / AP IMAGES

Η μεγάλη πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Καζεμίρο αναμένεται να γίνει αποδεκτή από τον Βραζιλιάνο μέσο, όπως αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ.

Ο Καζεμίρο κατέκτησε τα πάντα με τη Ρεάλ στα εννέα χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα, όμως αυτός ο παραμυθένιος γάμος πιθανόν να ετοιμάζεται για την τελευταία σελίδα του. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει χτυπήσει την "πόρτα" του παίκτη κι αυτός με τη σειρά του βλέπει με θετικό μάτι τη μεταγραφή, σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ.

Η μυθική πρόταση των "κόκκινων διαβόλων" δεν γινόταν να αφήσει ανεπηρέαστο τον 30χρονο αμυντικό μέσο, ο οποίος στην Ισπανία λαμβάνει περίπου 10.000.000 ευρώ το χρόνο και σύμφωνα με τους Ισπανούς, στην Αγγλία θα εισπράττει τα διπλάσια (αν και υπάρχουν δημοσιεύματα στην Αγγλία που κάνουν λόγο για μικρή διαφορά στις απολαβές των δύο συμβολαίων). Σημαντική είναι η διαφορά και στα συμβόλαια, αφού αυτά τα χρήματα είναι εγγυημένα για τρία χρόνια στη Ρεάλ, ενώ αν υπογράφει στη Γιουνάιτεντ, τα 20.000.000 θα είναι οι ετήσιες απολαβές του μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Η απόκτηση του Ορελιέν Τσουαμενί για 80.000.000 από τους "μερένγκες" έχουν ορίσει ήδη τη διάδοχη κατάσταση, αν και οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ισπανίας περίμεναν η αλλαγή σκυτάλης να γίνει μεταγενέστερα.

Γι' αυτό και αξιώνουν ένα ποσό περίπου 70.000.000 για να αφήσουν τον Καζεμίρο να φύγει, κάτι που βρίσκεται μέσα στις δυνατότητες της Γιουνάιτεντ, εφόσον δεν δείχνει να προχωράει η αγορά του Φρένκι ντε Γιονγκ.

Ο Καζεμίρο συναντήθηκε ήδη με τον Κάρλο Αντσελότι για την υπόθεση αυτή και η Marca υποτηρίζει σε ρεπορτάζ της πως στη Ρεάλ πιστεύουν ότι ο διεθνής Βραζιλιάνος θα αποχωρήσει για το Νησί.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ LA LIGA PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ