ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ντόρτμουντ 2-3: Με ανατροπή οι Βεστφαλοί πήραν τη νίκη με χρυσό σκόρερ τον Μουκοκό

Οι παίκτες της Ντόρτμουντ πανηγυρίζουν τη νίκη στο φιλικό με τη Γιουνάιτεντ
Οι παίκτες της Ντόρτμουντ πανηγυρίζουν τη νίκη στο φιλικό με τη Γιουνάιτεντ © 2023 JOHN LOCHER / AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγήθηκε της Ντόρτμουντ, όμως οι Βεστφαλοί με Μάλεν και Μουκοκό έκαναν την ανατροπή και πήραν τη νίκη στο φιλικό που έγινε στις ΗΠΑ.

Η Ντόρτμουντ επικράτησε με χρυσό σκόρερ τον Μουκοκό 3-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο φιλικό που διεξήχθη στο Λας Βέγκας, παρότι οι κόκκινοι διάβολοι αρχικά προηγήθηκαν στο σκορ.

Η ομάδα του Έρικ τεν Χαχ άνοιξε το σκορ στο 34' με ένα καταπληκτικό σουτ του Νταλότ έξω από την περιοχή. Λίγο πριν οι δύο ομάδες όμως, πάνε στα αποδυτήρια, ο Μάλεν με δύο γκολ μέσα σ' ένα λεπτό, στο 43' λαι το 44' έφερε τούμπα το ματς, βάζοντας μπροστά την Ντόρτμουντ.

Στο δεύτερο μέρος η Γιουνάιτεντ βρήκε γρήγορα το γκολ της ισοφάρισης με τον Άντονι στο 52', ο οποίος με ένα συρτό σουτ έκανε το 2-2.

Στο 71' με προβολή ο Μουκοκό πέτυχε το "χρυσό" γκολ, χαρίζοντας στην ομάδα του τη νίκη.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Χίτον (46’ Ονάνα), Νταλότ (61’ Κασεμίρο), Λίντελοφ (61’ Μαρτίνες), Μαγκουάιρ (61’ Έβανς), Γουίλιαμς (61’ Σο), Έρικσεν (61’ Γουάν-Μπισάκα), ΜακΤόμινεϊ (61’ Μάουντ), Πελίστρι (62’ Ράσφορντ), Φαν Ντε Μπέικ (61’ Φερνάντες), Φόρσον (38’ Άντονι), Σάντσο (77’ Χάγκιλ).

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Κόμπελ (46’ Μάιερ), Ράιερσον (62’ Μενιέ, 68’ Πόλμαν), Ζίλε (76’ Μπουένο), Χούμελς (77’ Παπαδόπουλος), Βολφ (46’ Μπενσεμπαϊνί), Τσαν (62’ Μπάμπα), Ζάμπιτσερ (46’ Οζκάν), Μπραντ (76’ Μπεσόνγκ), Αντεγέμι (62’ Αζάρ), Μάλεν (61’ Ρόις), Αλέ (61’ Μουκόκο).

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ