PREMIER LEAGUE

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ: Το "θερμό" τετ-α-τετ Κλοπ - Φερνάντες μετά τη λήξη του αγώνα

Ο Γιούργκεν Κλοπ με τον Μπρούνο Φερνάντες
Ο Γιούργκεν Κλοπ με τον Μπρούνο Φερνάντες PRINT SCREEN

Ο Γιούργκεν Κλοπ είχε έναν θερμό διάλογο με τον Μπρούνο Φερνάντες μετά τη λήξη του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ, ωστόσο ο Γερμανός τεχνικός "χαμήλωσε" το τετ-α-τετ στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε την πρώτη της νίκη στην Premier League, επικρατώντας της Λίβερπουλ στο Ολντ Τράφορντ με 2-1. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ παραμένει χωρίς νίκη, ενώ το ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα είναι το χειρότερο εδώ και δέκα χρόνια.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο Γιούργκεν Κλοπ είχε ένα θερμό τετ-α-τετ με τον Μπρούνο Φερνάντες, τον οποίο μάλιστα έπιασε για λίγο από τον σβέρκο, χωρίς φυσικά να προσπαθήσει να τον χτυπήσει. Ο Γερμανός τεχνικός ρωτήθηκε γι' αυτή τη συνομιλία αμέσως μετά το ματς και "χαμήλωσε" τη σημασία της κουβέντας.

"Ήταν η πιο άκακη συζήτηση που είχα ποτέ με έναν παίκτη, ο οποίος ήταν προφανώς όσο φορτισμένος και εγώ στο τέλος του αγώνα. Είχε προηγηθεί μια πτώση του Μαρτίνες, ο οποίος έπεσε κάτω από ένα "φοβερό" τάκλιν, που φυσικά δεν ήταν τίποτα. Ο Φερνάντες υπερέβαλε, μου μιλούσε και μου είπε «θα έκανες κι εσύ το ίδιο». Όλα καλά όμως, τίποτα παραπάνω", ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός αμέσως μετά το ματς.

TAGS PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ