PREMIER LEAGUE

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ: Κοπέλα vlogαρε τα επεισόδια στο Ολντ Τράφορντ

Κοπέλα κατέγραψε τα επεισόδια των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά την εισβολή στο Ολντ Τράφορντ.
Κοπέλα κατέγραψε τα επεισόδια των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ YOUTUBE PRINTSCREEN

Η Νιβ Πεγκ βρέθηκε στην "καρδιά" των επεισοδίων των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που οδήγησε στην αναβολή της αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ και κατέγραψε σε video τα γεγονότα.

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαμαρτυρήθηκαν κατά της ιδιοκτησίας της ομάδας του και εισέβαλαν στο Ολντ Τράφορντ πριν από την αναμέτρηση κόντρα στη Λίβερπουλ που ήταν προγραμματισμένη στις 18:30. Η εξέλιξη αυτή οδήγησε εν τέλει στην αναβολή του παιχνιδιού.

Τα επεισόδια ήταν βίαια με αποτέλεσμα αστυνομικό τραυματία, αλλά και ανατριχιαστικά συνθήματα που ζητούσαν τον θάνατο του Γκλέιζερ.

Η Νιβ Πεγκ μέσω του λογαριασμού της στο Youtube "StuntPegg" βρέθηκε στην καρδιά των επεισοδίων και κατέγραψε σε vlog ό,τι συνέβη έξω από το Ολντ Τράφορντ.

Στο video της γίνεται φανερή η ένταση που υπήρξε ανάμεσα στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της αστυνομίας, με την εκτόξευση γυάλινων μπουκαλιών, ενώ η vlogger κατέγραψε και κάποιες υλικές ζημιές που σημειώθηκαν από τους εξαγριωμένους οπαδούς των Κόκκινων Διαβόλων.

Photo credits: Youtube printscreen

TAGS PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ