ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Καταχειροκροτήθηκαν Μάτιτς, Μάτα και Καβάνι στο τελευταίο τους ματς στο Ολντ Τράφορντ

Ο Μάτα χειροκροτείται από τον κόσμο στο Ολντ Τράφορντ
Ο Μάτα χειροκροτείται από τον κόσμο στο Ολντ Τράφορντ PRINT SCREEN GLOMEX

Μάτιτς, Μάτα και Καβάνι αποχαιρέτησαν τον κόσμο που βρέθηκε στο Ολντ Τράφορντ, ο οποίος τους χειροκρότησε, καθώς αυτό ήταν το τελευταίο τους παιχνίδι στο Ολντ Τράφορντ, αφού στο τέλος της σεζόν αποχωρούν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγύρισε ένα πολύτιμο τρίποντο, επικρατώντας με το εμφατικό 3-0 επί της Μπρέντφορντ στο Ολντ Τράφορντ κι έμεινε ζωντανή στο δύσκολο κυνήγι του Champions League.

Λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης, ο κόσμος που είχε παραμείνει στο γήπεδο και δεν αποχώρησε, όπως έκαναν πολλοί ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς τη διοίκηση, αποθέωσαν και καταχειροκρότησαν τους Νεμάνια Μάτιτς και Χουάν Μάτα που έγιναν αλλαγή.

Αμφότεροι αγωνίστηκαν για τελευταία φορά στο Ολντ Τράφορντ, αφού τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται στο τέλος τη σεζόν. Το φινάλε του ματς βρήκε τους παίκτες να χειροκροτούν τους οπαδούς και να αποθεώνονται.

Το παιχνίδι με την Μπρέντφορντ ήταν το τελευταίο και για τον Έντισον Καβάνι, ενώ ουδείς γνωρίζει αν την επόμενη σεζόν ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα συνεχίσει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ