ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ετοιμάζει πρόταση για τον Καντέ

Ο Ενγκολό Καντέ της Τσέλσι σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Άστον Βίλα για τον 3ο γύρο του League Cup 2021-2022 στο "Στάμφορντ Μπριτζ", Λονδίνο | Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Ενγκολό Καντέ της Τσέλσι σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Άστον Βίλα για τον 3ο γύρο του League Cup 2021-2022 στο "Στάμφορντ Μπριτζ", Λονδίνο | Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 © 2021 FRANK AUGSTEIN/ASSOCIATED PRESS

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζει πρόταση για την αγορά του Ενγκολό Καντέ, ο οποίος δεσμεύεται με την Τσέλσι μέχρι το 2023. Δεν έχουν διάθεση να τον παραχωρήσουν οι μπλε μέχρι στιγμής.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ενγκολό Καντέ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian. Ο Γάλλος μέσος έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και οι κόκκινοι διάβολοι ενδιαφέρονται να τον κάνουν δικό τους, προκειμένου να ενισχυθούν στη μεσαία γραμμή.

Η αποχώρηση των Πολ Πογκμπά και Νεμάνια Μάτιτς ως ελεύθερων έχει αδειάσει δύο θέσει στη μεσαία γραμμή και ο Τεν Χαχ βλέπει με καλό μάτι την περίπτωση του 31χρονου διεθνούς μέσου.

Μέχρι στιγμής η Τσέλσι δεν έχει διάθεση να τον παραχωρήσει σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, καθώς ο Τόμας Τούχελ τον υπολογίζει σε αρκετά μεγάλο βαθμό, παρά το γεγονός ότι έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς το τελευταίο διάστημα.

Αν ο Καντέ δεν επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους μπλε, τότε είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις, ακόμα και αυτό το καλοκαίρι. Η Τσέλσι αγόρασε τον Καντέ από τη Λέστερ το καλοκαίρι του 2016. Συνολικά με τους μπλε έχει αγωνιστεί 260 φορές, έχοντας απολογισμό 13 γκολ και 15 ασίστ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ