ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνει 60 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Χόιλουντ

Ο Ράσμους Χόιλουντ με τη φανέλα της Αταλάντα σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Λουίς Αλμπέρτο της Λάτσιο | 11 Φεβρουαρίου 2023
Ο Ράσμους Χόιλουντ με τη φανέλα της Αταλάντα σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Λουίς Αλμπέρτο της Λάτσιο | 11 Φεβρουαρίου 2023 @2023 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε φόρα με την απόκτηση του Μέισον Μάουντ και κάνει ό,τι μπορεί για να ικανοποίησει τον Έρικ τεν Χαχ και με την περίπτωση του Ράσμους Χόιλουντ, ανεβάζοντας σημαντικά την προσφορά της στην Αταλάντα για τον Δανό φορ.

Ο Μέισον Μάουντ αποτέλεσε την Τετάρτη (5/7) το πρώτο θερινό μεταγραφικό απόκτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους κόκκινους διαβόλους να συμφωνούν να καταβάλλουν 70 εκατομμύρια ευρώ στην Τσέλσι και να τον κάνουν δικό τους, και πλέον η κάτοχος του League Cup ρίχνει το βάρος της στις άλλες δύο θέσεις που την ενδιαφέρουν να καλύψει.

Η μία είναι του τερματοφύλακα, με τον Αντρέ Ονανά να είναι ο μεγάλος στόχος από τη στιγμή που δεν υπάρχει διάθεση ανανέωσης με τον Νταβίντ Ντε Χέα, ενώ η έτερη είναι αυτή του επιθετικού, με τον σύλλογο του Μάντσεστερ να αναζητάει τον δικό του... Χάλαντ στο πρόσωπο ενός Δανού επιθετικού.

Αυτός είναι ο Ράσμους Χόιλουντ που έκανε εξαιρετική σεζόν στην Serie A με τη φανέλα της Αταλάντα (9 γκολ σε 32 ματς πρωταθλήματος), με την "Telegraph" να αποκαλύπτει πως η αγγλική ομάδα είναι αποφασισμένη να κάνει μία πολύ μεγάλη πρόταση στην Dea για να ολοκληρώσει το deal, προσφέροντας 58,5 εκατομμύρια ευρώ.

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως οι δύο παίκτες στους οποίους έχει εστιάσει η Γιουνάιτεντ είναι ο Χόιλουντ της Αταλάντα και ο Μουανί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με τον Έρικ τεν Χαχ να πιστεύει ωστόσο πολύ στην αξία και στις δυνατότητες του Χόιλουντ και την Γιουνάιτεντ να κάνει ό,τι μπορεί για να τον κάνει το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημά της αυτό το καλοκαίρι.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΑΤΑΛΑΝΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ