ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εκτός αποστολής ο Ρονάλντο από το ματς με την Άστον Βίλα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε εκτός αποστολής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το ματς με την Άστον Βίλα στο FA Cup (10/1, 21:55), με τον Ραλφ Ράνγκνικ να υποστηρίζει πως πήρε αυτή την απόφαση για να δώσει μερικές ανάσες στον Πορτογάλο σταρ.

Χωρίς τον Κριστιάνο Ροναλντο θα παραταχθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Άστον Βίλα (10/1, 21:55, COSMOTE SPORT 8 HD και LIVE από το SPORT24) στη μάχη των δύο ομάδων για πρόκριση στους 32 του Κυπέλλου Αγγλίας, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να μένει όχι μόνο εκτός ενδεκάδας αλλά και εκτός αποστολής.

Όσο για την αιτία που άφησε τον Πορτογάλος εκτός της μάχης με τους βίλανς του Στίβεν Τζέραρντ, σύμφωνα με τον Ραλφ Ράνγκνικ ήταν κάποιες μικροενοχλήσεις που ένιωθε τις προηγούμενες ημέρες ο CR7 που τον έκαναν να πάρει την απόφαση να μην τον επιβαρύνει με έξτρα ματς.

"Μίλησα την Κυριακή με τον Κριστιάνο πριν την προπόνηση, μου είπε ότι είχε κάποια προβλήματα τις προηγούμενες ημέρες, κάποια μικροπροβλήματα.

Στο τέλος αποφασίσαμε να μην πάρουμε ρίσκο σε ένα ματς Κυπέλλου που θα μπορούσε κάλλιστα να κρατήσει 120 λεπτά", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γερμανός προπονητής των κόκκινων διαβόλων.

Η ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Νταλότ, Βαράν, Λίντελοφ, Σο, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ, Γκρίνγουντ, Φερνάντες, Καβάνι, Ράσφορντ

Στον πάγκο κάθονται οι: Χίτον, Τέλες, Γουάν-Μπισάκα, Αμάντ, Λίνγκαρντ, Μάτα, Μάτιτς, Φαν ντε Μπέεκ, Ελάνγκα

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ