ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δεν προλαβαίνει το ματς με την Άρσεναλ ο Ράνγκνικ

Ο Ραλφ Ράνγκνικ
Ο Ραλφ Ράνγκνικ PHOTO CREDITS: MARCEL ENGELBRECHT/DPA/AFP

Ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ραλφ Ράνγκνικ, δεν θα προλάβει την εντός έδρας αναμέτρηση με την Άρσεναλ, με τους ανθρώπους του συλλόγου να κάνουν προσπάθεια να τον έχουν τουλάχιστον στο επόμενο ματς με την Κρίσταλ Πάλας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέληξε σε συμφωνία με τον 63χρονο Ραλφ Ράνγκνικ, ο οποίος από τη Δευτέρα (29/11) είναι επίσημα ο νέος προπονητής της ομάδας και θα παραμείνει στη θέση αυτή μέχρι το τέλος της σεζόν, καθώς εν συνεχεία θα αναλάβει ως σύμβουλος στον αγγλικό σύλλογο για δύο χρόνια.

Ωστόσο, ο Γερμανός κόουτς δεν θα προλάβει να βρίσκεται στον πάγκο των κόκκινων διαβόλων στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Άρσεναλ (2/12, 22:15) για την Premier League, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια, ώστε να τον έχουν στην αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας τρεις ημέρες αργότερα (5/12). Μάλιστα, ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε πως απέναντι στους Κανονιέρηδες θα ηγηθεί της ομάδας ο Μάικλ Κάρικ.

Αυτή η καθυστέρηση οφείλεται στη γραφειοκρατία που υπάρχει σχετικά με τις άδειες εργασίας, με τον 68χρονο να περιμένει την έγκριση, αλλά και στους νέους περιορισμούς της Αγγλίας για τον κορονοϊό, καθώς τα μέτρα έγιναν πιο αυστηρά για όσους φτάνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα οποία και τέθηκαν σε ισχύ τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (30/12).

Η Γιουνάιτεντ ωστόσο, παραμένει αισιόδοξη ότι ο Ράνγκνικ θα προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής με την Πάλας, με έναν εκπρόσωπο της να αναφέρει το βράδυ της Δευτέρας: "Εργαζόμαστε ήρεμα και προσεκτικά για να εξασφαλίσουμε τη βίζα στον Ραλφ, σύμφωνα με όλους τους σχετικούς κανονισμούς και τα πρωτόκολλα. Αυτές είναι διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν και το κάνουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ