ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δίνει 88 εκατ. ευρώ για τον Ινιάκι Γουίλιαμς

Athletic Bilbao's Inaki Williams celebrates scoring a goal during the Spanish Copa del Rey, 16 round, first leg soccer match, between Athletic Bilbao and FC Barcelona, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Thursday, Jan.5, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
INAKI WILLIAMS/AP IMAGES AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να καταβάλει στην Αθλέτικ Μπιλμπάο τη ρήτρα των 88 εκατ. ευρώ και να κάνει δικό της τον 25χρονο επιθετικό Ινιάκι Γουίλιαμς.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθεί ένα 24ώρο πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου να φέρει στο Όλντ Τράφορντ έναν επιθετικό με τον οποίο θα αντικαταστήσει τον Λουκάκου. Οι "κόκκινοι διάβολοι" έχουν χτυπήσει πολλές πόρτες έως τώρα αλλά δεν τα έχουν καταφέρει.

Δημοσίευμα εκπομπής στην Ισπανία όμως έρχεται να δώσει μια νέα διάσταση και αναφέρει πως στόχος πλέον της Γιουνάιτεντ είναι ο 25χρονος επιθετικός της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ινιάκι Γουίλιαμς.

Η ομάδα της Αγγλίας μάλιστα είναι διατεθειμένη να δώσει 88 εκατ. ευρώ. όσα είναι η ρήτρα του επιθετικού της Μπιλμπάο για να τον κάνει δικό της και να προλάβει το dead line των μεταγραφών στην Αγγλία.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ