ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δικός της ο Τομ Χίτον

Ο Τομ Χίτον με τη φανέλα της Άστον Βίλα κόντρα στην Τότεναμ στην Premier League.
Ο Τομ Χίτον με τη φανέλα της Άστον Βίλα κόντρα στην Τότεναμ © 2021 FRANK AUGSTEIN/ASSOCIATED PRESS

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Τομ Χίτον, ο οποίος έμεινε ελεύθερος απ' την Άστον Βίλα, με τον 35χρονο τερματοφύλακα να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το 2023.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λίγο μετά την επέκταση του συμβολαίου του Χουάν Μάτα, ανακοίνωσε μία μεταγραφή. Συγκεκριμένα, οι κόκκινοι διάβολοι έκαναν γνωστή την απόκτηση του Τομ Χίτον, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το 2023, με τη συμφωνία να περιλαμβάνει και οψιόν ανανέωσης γι' ακόμη έναν χρόνο.

Συζητήσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπήρχαν απ' τον προηγούμενο μήνα και θα πλαισιώσει τους Ντάβιντ Ντε Χέα και Ντιν Χέντερσον. "Για μένα είναι τέλεια ευκαιρία να επιστρέψω, αφού πέρασα 13 χρόνια εδώ ως παιδί, είναι ένα καταπληκτικό συναίσθημα και νιώθω υπέροχα" σχολίασε στη σελίδα των κόκκινων διαβόλων.

Ο Χίτον μέτρησε 20 συμμετοχές με την Άστον Βίλα τη σεζόν 2019/2020, ωστόσο μετά την άφιξη του Εμιλιάνο Μαρτίνεθ απ' την Άρσεναλ έχασε τη θέση του. Την αγωνιστική χρονιά που ολοκληρώθηκε δεν έγραψε καμία συμμετοχή στην Premier League.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ