ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επέκταση στο συμβόλαιο του Μάτα έως το 2022

Ο Χουάν Μάτα στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Έβερτον για την Premier League.
Ο Χουάν Μάτα στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Έβερτον © 2021 PAUL ELLIS/ASSOCIATED PRESS, POOL

Ο Χουάν Μάτα συνεχίζει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους κόκκινους διαβόλους να ανακοινώνουν την επέκταση του συμβολαίου του Ισπανού επιθετικού μέσου έως το καλοκαίρι του 2022.

Ο Χουάν Μάτα δεν λέει να αφήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι κόκκινοι διάβολοι ανακοίνωσαν την επέκταση του συμβολαίου του 33χρονου Ισπανού μέσου για ένα ακόμη έτος, δηλαδή έως το καλοκαίρι του 2022.

Με αυτόν τον τρόπο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβράβευσε τον Μάτα για την προσφορά του στην ομάδα. Αγωνίζεται στους κόκκινους διάβολους απ' το 2014, όταν και τον απέκτησε απ' την Τσέλσι για το ποσό των 44,73 εκατομμυρίων ευρώ.

Συνολικά στη Γιουνάιτεντ έχει σημειώσει 273 εμφανίσεις με 51 γκολ και 47 ασίστ, έχοντας κατακτήσει ένα Κύπελλο Αγγλίας, ένα Λιγκ Καπ, ένα σούπερ Καπ Αγγλίας και ένα Europa League. Ακόμη έχει φορέσει τη φανέλα των Βαλένθια, Τσέλσι και Ρεάλ Καστίγια.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Χουάν Μάτα σημείωσε 18 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πέτυχε τρία γκολ, ενώ μοίρασε και άλλες τρεις ασίστ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ