ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δέχτηκε για πρώτη φορά τέσσερα γκολ σε πρώτο μέρος εκτός έδρας αγώνα της

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δέχτηκε για πρώτη φορά τέσσερα γκολ σε πρώτο μέρος εκτός έδρας αγώνα της
@2022 IAN WALTON/AP IMAGES

Η Μπρέντφορντ ισοπέδωσε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τέσσερα γκολ στα πρώτα 35 λεπτά του μεταξύ τους αγώνα και έχτισε ένα μαύρο ρεκόρ για τους κόκκινους διαβόλους, που για πρώτη φορά δέχτηκαν 4 γκολ στο πρώτο μέρος σε εκτός έδρας ματς της Premier League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έψαχνε ένα αποτέλεσμα βάλσαμο στην 2η αγωνιστική της Premier League μετά από το κάζο στην πρεμιέρα (εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Μπράιτον) όμως αντί για αυτό είδε την Μπρέντφορντ να ρίχνει άφθονο αλάτι στις πληγές της.

Οι "μέλισσες" βρήκαν τους παίκτες του Έρικ τεν Χαχ να κάνουν το ένα (παιδικό) λάθος μετά το άλλο στα πρώτα 35 λεπτά του αγώνα και με τις τέσσερις τελικές προσπάθειες εντός εστίας σε αυτό το διάστημα πανηγύρισαν ισάριθμα γκολ, κάνοντας τον Ολλανδό προπονητή να παρακολουθεί αποσβολωμένος από τον πάγκο.

Είναι δε εντυπωσιακό πως για πρώτη φορά στην ιστορία της επί εποχής Premier League (από το 1992-93 και έπειτα) η Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε εκτός έδρας αγώνα της έχοντας δεχτεί τέσσερα γκολ, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την παρέα του να μην καταφέρνουν μάλιστα να σκοράρουν ούτε μία φορά στο αντίστοιχο διάστημα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ