ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Χτυπάει" στράικερ τον Ιανουάριο για να στηρίξει τον Χόιλουντ

Ο Ράσμους Χόιλουντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ματς της Premier League απέναντι στην Μπρέντφορντ | 7 Οκτωβρίου 2023
Ο Ράσμους Χόιλουντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ματς της Premier League απέναντι στην Μπρέντφορντ | 7 Οκτωβρίου 2023 @2023 JON SUPER/AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν βρίσκει γκολ από τους επιθετικούς της στην Premier League και αναζητεί λύση στο πρόβλημα, με την "Daily Mail" να αποκαλύπτει πως έχει βάλει στο μάτι τρεις παίκτες ενόψει Ιανουαρίου ως στηρίγματα του Ράσμους Χόιλουντ.

Το περασμένο καλοκαίρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε μία σημαντική επένδυση δίνοντας 82 εκατομμύρια ευρώ στην Αταλάντα για να κάνει δικό της τον Ράσμους Χόιλουντ, όμως ο Δανός στράικερ δεν έχει μπορέσει ακόμα να δείξει τη δεινότητά του στο σκοράρισμα.

Στην Ευρώπη έχει βρει τρεις φορές το δρόμο προς τα δίχτυα όμως δεν συμβαίνει το ίδιο στην Premier League που παραμένει άσφαιρος σε 7 ματς στα οποία έχει πάρει μέρος, με τους κόκκινους διαβόλους να δείχνουν κατανόηση από την πλευρά τους και να είναι αποφασισμένοι να τον στηρίξουν .

Πώς; Κινούμενοι στο μεταγραφικό παζάρι τον Ιανουάριο για να αποκτήσουν ακόμη έναν επιθετικό ώστε να πλαισιώσουν τον 20χρονο Δανό, έχοντας υπόψη αφενός ότι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Μαρσιάλ το ερχόμενο καλοκαίρι και αφετέρου πως από τα 11 γκολ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα μόνο ένα έχει την υπογραφή επιθετικού (Ράσφορντ).

Όσον αφορά στους παίκτες που εξετάζονται από τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ, η "Daily Mail" αναφέρει πως είναι τρεις. Ο πρώτος είναι ο Ιβάν Τόνι που αναμένεται να φύγει από την Μπρέντφορντ σε μία από τις δύο προσεχείς μεταγραφικές περιόδους, ο δεύτερος είναι ο Μεχντί Ταρεμί που απασχόλησε την Γιουνάιτεντ και το περασμένο καλοκαίρι, και ο τρίτος -και δυσκολότερος- στόχος είναι ο Βίκτορ Όσιμεν.

Όλα αυτά βέβαια ισχύουν με τα υπάρχοντα δεδομένα και με τον Έρικ τεν Χαχ στο τιμόνι, καθώς με τις 8 ήττες που έχει γνωρίσει ως τώρα η Γιουνάιτεντ στα πρώτα 15 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, ουδείς μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για την μακροημέρευση του Ολλανδού στον "ηλεκτρικό" πλέον πάγκο της ομάδας.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ