ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αστυνομικοί ακινητοποίησαν με γροθιές οπαδό

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αστυνομικοί ακινητοποίησαν με γροθιές οπαδό
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Οι άγριες διαμαρτυρίες των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα και έξω από το "Ολντ Τράφορντ" έφεραν και συγκρούσεις με την αστυνομία, με τις κάμερες να καταγράφουν μάλιστα και μία βίαιη σύλληψη ενός φαν των κόκκινων διαβόλων (VIDEO).

Η δράση των ιδιοκτητών (προσπάθεια να ενταχθούν στην European Super League και να αποχωρήσουν ουσιαστικά από την Premier League) έφερε τρομερή αντίδραση (ουρανομήκεις διαμαρτυρίες των οπαδών) και ο κόσμος του ποδοσφαίρου έγινε μάρτυρας ενός πρωτοφανούς σκηνικού το απόγευμα της Κυριακής, όταν χιλιάδες φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εισέβαλαν μεταξύ άλλων στο "Ολντ Τράφορντ" και ουσιαστικά προκάλεσαν την αναβολή του ντέρμπι πρωταθλήματος της ομάδας τους με την Λίβερπουλ.

Η διαμαρτυρία των οπαδών είχε αρχικά ειρηνικό χαρακτήρα, όμως δεν υπήρχαν μόνο τραγούδια και συνθήματα αφού η κατάσταση ξέφυγε και υπήρχαν συμπλοκές σώμα με σώμα, με αποτέλεσμα και τον τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Δεν ήταν ωστόσο το μοναδικό ασχημο συμβάν στο πλαίσιο της δυναμικής διαδήλωσης των οπαδών του αγγλικού συλλόγου, έξω από το γήπεδο αλλά και από το ξενοδοχείο που διέμενε η αποστολή, αφού υπήρχε ένα ακόμα που καταγράφηκε από τις τηλεοπτικές κάμερες.

Σε αυτό πρωταγωνιστούν αστυνομικοί που αφού κατάφεραν να "τσακώσουν" οπαδό, στη συνέχεια τον έριξαν στο έδαφος και τον έσυραν σε ένα στενό, για να τον γρονθοκοπήσουν στη συνέχεια ώστε να τον ακινητοποιήσουν πριν προχωρήσουν στη σύλληψή του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ VIDEO ΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ:


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Print Screen Youtube

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ