ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δεν αντέχει άλλο ο Φαν ντε Μπεκ και πιέζει για να φύγει τον Γενάρη

Ο Ντόνι Φαν ντε Μπεκ πληρώνεται από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να κάθεται
Ο Ντόνι Φαν ντε Μπεκ πληρώνεται από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να κάθεται Ⓒ 2021 RICHARD HEATHCOTE/ ASSOCIATED PRESS

Ο Φαν Ντε Μπεκ αναμένεται να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουναίτεντ τον Ιανουάριο, καθώς είναι δυσαρεστημένος με τη μεταχείριση που έχει από τον προπονητή του, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο Ολλανδός μέσος είναι δυσαρεστημένος με τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του στους κόκκινους διαβόλους και τη μη εμπιστοσύνη του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, παρά το γεγονός ότι είναι συνεπής στις προπονήσεις.

Το συμβόλαιο του 24χρονου Ολλανδού διεθνούς μέσου εκπνέει το καλοκαίρι του 2025, ενώ υπάρχει δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας τους για άλλα δύο χρόνια. Το πιθανότερο σενάριο είναι να αποχωρήσει ως δανεικός, ενώ στο παρελθόν δημοσιεύματα ενέπλεκαν το όνομά του σε πιθανές μεταγραφικές τράμπες των κόκκινων διαβόλων.

Ο Φαν Ντε Μπεκ αγωνίζεται στη Γιουνάιτεντ από το καλοκαίρι του 2020. Φέτος έχει καταγράψει πέντε ολιγόλεπτες συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά με τους κόκκινους διαβόλους έχει αγωνιστεί 41 φορές, έχοντας απολογισμό 1 γκολ και 2 ασίστ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ