ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανεβάζει την προσφορά της προς την Αταλάντα για χάρη του Χόιλουντ

Ο Ράσμους Χόιλουντ πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Δανίας κόντρα στην Σλοβενία για τα προκριματικά του Euro 2024 | 19 Ιουνίου 2023
Ο Ράσμους Χόιλουντ πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Δανίας κόντρα στην Σλοβενία για τα προκριματικά του Euro 2024 | 19 Ιουνίου 2023 @2023 DARKO BANDIC/AP IMAGES

Η Αταλάντα απάντησε αρνητικά στην πρώτη πρόταση που δέχτηκε για τον Ράσμους Χόιλουντ αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αποφασισμένη να κυνηγήσει τον Δανό φορ, με την "Sun" να αποκαλύπτει πως θα καταθέσει πολύ βελτιωμένη πρόταση.

Η Τότεναμ αποδεικνύεται πολύ δύσκολος διαπραγματευτής στην υπόθεση Χάρι Κέιν, όπως και η Νάπολι για τον Βίκτορ Όσιμεν και το γεγονός αυτό "υποχρεώνει" την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κυνηγήσει όσο μπορεί τον τρίτο κατά στόχο της για τη γραμμή κρούσης.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ράσμους Χόιλουντ που τον έχει βάλει στο μάτι μετά την εξαιρετική σεζόν που είχε πέρυσι με την Αταλάντα (9 γκολ σε 32 ματς πρωταθλήματος και 10 σε 34 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις), με τους κόκκινους διαβόλους να βλέπουν πάντως την πρόταση 35 εκατομμυρίων ευρώ που κατέθεσαν να πέφτει στο κενό.

Ωστόσο, το "όχι" της Αταλάντα για τον 20χρονο Δανό δεν εκλήφθηκε από τους Άγγλους ως μία κίνηση που τους απαγορεύει να ελπίζουν, με την "Sun" να αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα πως η ομάδα του Έρικ τεν Χαχ θα επιστρέψει με νέα μεγαλύτερη πρόταση.

Αυτή θα είναι ύψους 46,5 εκατομμυρίων ευρώ σύμφωνα με το αγγλικό μέσο και σε περίπτωση που επαληθευτεί αυτό το ποσό, μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της Dea αλλά και του ίδιου του παίκτη στο έντονο κόρτε της Γιουνάιτεντ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ