ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εισέπραξε αρνητική απάντηση από την Αταλάντα για τον Χόιλουντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εισέπραξε αρνητική απάντηση από την Αταλάντα για τον Χόιλουντ
@2023 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε να προσφέρει 35 εκατομμύρια ευρώ στην Αταλάντα για τον Ράσμους Χόιλουντ, όμως η πρότασή της δεν συγκίνησε την ομάδα του Μπέργκαμο σύμφωνα με την Corriere dello Sport.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει βγει δυναμικά στη μεταγραφική αγορά το τελευταίο διάστημα σε μία προσπάθεια της διοίκησης να ικανοποιήσει τον Έρικ τεν Χαχ και να έχει μία όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική ομάδα σε Αγγλία και Ευρώπη και αυτό το έδειξε με την πρόταση των 70 εκατομμυρίων ευρώ που κατέθεσε στην Τσέλσι για τον Μέισον Μάουντ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η συγκεκριμένη πρόταση έπεισε τους μπλε να αποχωριστούν τον Άγγλο διεθνή μεσοεπιθετικό, όμως σε αντίθεση με την περίπτωση του Μάουντ που απέσπασε θετική απάντηση, οι κόκκινοι διάβολοι δεν μπόρεσαν να κάνουν το ίδιο και με τον Ράσμους Χόιλουντ.

Στην αποκάλυψη αυτή προχώρησε η "Corriere dello Sport", με το ιταλικό μέσο να αναφέρει πως η ομάδα του Μάντσεστερ έκανε την κίνησή της για τον 20χρονο Δανό φορ της Αταλάντα, που προέρχεται από εξαιρετική σεζόν (16 γκολ σε 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις), όμως τα 35 εκατομμύρια ευρώ που προσέφεραν απορρίφθηκαν χωρίς δεύτερη κουβέντα από τους μπεργκαμάσκι.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΑΤΑΛΑΝΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ