ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακοίνωσε τη νέα συμφωνία της με τον Φερνάντες μέχρι το 2026

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακοίνωσε τη νέα συμφωνία της με τον Φερνάντες μέχρι το 2026
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Κάτοικος Ολντ Τράφορντ τουλάχιστον ως το καλοκαίρι του 2026 θα είναι ο Μπρούνο Φερνάντες, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ανακοίνωνει την επέκταση της συνεργασίας της με την Πορτογάλο άσο που είναι σε ισχύ από τον Ιανουάριο του 2020.

Ο Μπρούνο Φερνάντες αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2020 από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και σε αυτά τα δύο πρώτα χρόνια παρουσίας του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποδεικνύεται λίρα εκατό για τον αγγλικό σύλλογο, με τον Πορτογάλο διεθνή μεσοεπιθετικό να μετράει ήδη 49 γκολ και 39 ασίστ σε 117 παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις με τους κόκκινους διαβόλους.

Το ευτύχημα για τους οπαδούς της είναι πως ο 27χρονος άσος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του μιας που η διοίκηση της Γιουνάιτεντ ήρθε σε συμφωνία μαζί του, με τις δύο πλευρές να βάζουν την υπογραφή τους σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2026 έχοντας μάλιστα οψιόν ανανέωσης για έναν χρόνο ακόμα.

Όσον αφορά στις απολαβές του, αυτές θα ανέρχονται σε 240.000 λίρες εβδομαδιαίως σύμφωνα με την Daily Mail, με την ομάδα του Μάντσεστερ να προχωράει ουσιαστικά σε γενναία αύξηση προς τον παίκτη διπλασιάζοντας τα χρήματα που του δίνει σε σύγκριση με όσα προέβλεπε το πρώτο συμβόλαιο.

"Από τη στιγμή που ήρθα, έχω αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση με το σύλλογο και τους εκπληκτικούς οπαδούς μας. Μεγάλωσα παρακολουθώντας στην τηλεόραση αυτή την ομάδα και κάνοντας όνειρα να αποκτήσω την ευκαιρία να παίξω εδώ κάποια ημέρα.

Εκείνο το όνειρο είναι τώρα πραγματικότητα και αυτό είναι τιμή. Ακόμα και δύο χρόνια μετά, εξακολουθεί να είναι υπέροχο να μπαίνω στο γήπεδο και να ακούω τους οπαδούς να τραγουδούν το όνομά μου", τόνισε ο Φερνάντες, για να καταλήξει στις δηλώσεις του:

"Περισσότερο από κάθε τι άλλο,, θέλουμε να προσφέρουμε στον κόσμο μας τις επιτυχίες που αξίζει. Έχουμε μοιραστεί μερικές σπουδαίες στιγμές τα τελευταία χρόνια, όμως τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα για εμένα και αυτή την ομάδα".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ