ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αφήνει τον Ρονάλντο να φύγει ως δανεικός, υπό τον όρο να επιστρέψει το 2023

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Νόριτς για την Premier League 2021-2022 στο "Ολντ Τράφορντ", Μάντσεστερ | Σάββατο 16 Απριλίου 2022
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Νόριτς για την Premier League 2021-2022 στο "Ολντ Τράφορντ", Μάντσεστερ | Σάββατο 16 Απριλίου 2022 © 2022 JON SUPER/ AP IMAGES

Ένα τρελό σενάριο με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο φιλοξενεί η "Mirror", με το αγγλικό μέσο να αποκαλύπτει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιτρέπει στον CR7 να φύγει μόνο ως δανεικός, με την προϋπόθεση να επιστρέψει το καλοκαίρι του 2023.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποιεί την καλοκαιρινή προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν με τον Έρικ τεν Χαχ να μην έχει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη διάθεση του, με τον 37χρονο σούπερ σταρ να μην έχει ακόμα ενσωματωθεί στην αποστολή των κόκκινων διαβόλων από τη στιγμή που εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει, για να βρει ομάδα που να παίζει στο Champions League.

Η κατάσταση αυτή έχει φέρει και τις δύο πλευρές σε αμηχανία, από τη στιγμή που η Γιουνάιτεντ στερείται τον σούπερ σταρ της δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος και ο CR7 παραμένει στον... αέρα, ωστόσο δεν αποκλείεται να έχουμε πολύ σύντομα εξελίξεις σε αυτό το "καυτό" ζήτημα.

Εξελιξεις που μοιάζει διατεθειμένη να τις πυροδοτήσει ο ίδιος ο αγγλικός σύλλογος, με την κυριακάτικη έκδοση της αγγλικής "Mirror" να αποκαλύπτει πως οι κόκκινοι διάβολοι είναι έτοιμοι να ανάψουν το πράσινο φως για την αποχώρηση του Ρονάλντο, με την προϋπόθεση να ικανοποιηθούν δύο επιθυμίες τους στο ακέραιο.

Η πρώτη είναι να φύγει ο CR7 αλλά μόνο για να παίξει με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο σε άλλη ομάδα και η δεύτερη είναι να ενεργοποιήσει ο παίκτης οψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιό του, για να ανανεώσει για έναν ακόμα χρόνο, ώστε να γυρίσει στο Ολντ Τράφορντ το καλοκαίρι του 2023 όπου πιθανότατα η Γιουνάιτεντ θα είναι σε θέση να του προσφέρει την παρουσία στο Champions League έχοντας τερματίσει στην πρώτη τετράδα της Premier League τη φετινή σεζόν.

Σημειώνεται πως σε περίπτωση που το σενάριο αυτό πάρει σάρκα και οστά και ανοίξει ο δρόμος για την αποχώρηση του CR7, αρκετές είναι οι ομάδες που θα κοιτάξουν την περίπτωση του, με τους Sunday Times να αναφέρουν πως η Ατλέτικο θα επιδιώξει να πουλήσει τον Αντουάν Γκριεζμάν για να ανοίξει χώρος στη γραμμή κρούσης των ροχιμπλάνκος για χάρη του Πορτογάλου. Έστω και ως δανεικού, έστω για έναν μόνο χρόνο.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ