ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Άντονι κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία από την πρώην σύντροφό του

Ο Άντονι πανηγυρίζει το γκολ του στο ματς με την Μπαρτσελόνα
Ο Άντονι πανηγυρίζει το γκολ του στο ματς με την Μπαρτσελόνα © 2023 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Για οικογενειακή βία από την πρώην σύντροφό του, κατηγορείται Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ, Άντονι.

Ο εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αντόνι, κατηγορήθηκε για οικογενειακή βία, απειλές ακόμα και σωματικό τραυματισμό από την πρώην σύντροφό του, στη Βραζιλία.

Σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα μέσα η πρώην σύντροφος του 23χρονου ποδοσφαιριστή, Γαβριέλα Καβάλλιν, υπέβαλε μήνυση στις αρχές του Σάο Πάουλο, για επίθεση που δέχτηκε από τον Βραζιλιάνο στις 20 Μάϊου. Η έκθεση της αστυνομίας περιλαμβάνει επίσης φωτογραφίες της καταγγέλλουσας με εκδορές καθώς και απειλητικά μηνύματα του νεαρού παίκτη.

Η "Globo Esporte" αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής και η DJ και digital influencer ήταν σε σχέση τον τελευταίο χρόνο. Μάλιστα η Γαβριέλα τον Ιούλιο του 2022 αποκάλυψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως υπέστη αποβολή, όταν το, πρώην πλέον, ζευγάρι περίμενε το πρώτο του παιδί.

Προς το παρόν, ο ποδοσφαιριστής και οι εκπρόσωποί του δεν έχουν τοποθετηθεί για το περιστατικό, ενώ το θύμα έχει ζητήσει μέτρα προστασίας, καθώς και ιατροδικαστική εξέταση για την εκτίμηση των τραυματισμών της.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΒΡΑΖΙΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ