ΠΑΟΚ

Μαντούρο: "Ποια Μπενφίκα, ο Πανθρακικός!"

Μαντούρο: "Ποια Μπενφίκα, ο Πανθρακικός!"
INTIME SPORTS

"Ομαδικό πνεύμα" ζήτησε ο Μαντούρο στον κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό.

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα με την Μπενφίκα ο Χέντβιγκες Μαντούρο μίλησε στη NOVA για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Πανθρακικό. "Πλέον πρέπει να συγκεντρωθούμε πρώτα στον αγώνα με τον Πανθρακικό και μετά να σκεφτούμε τον δεύτερο αγώνα με την Μπενφίκα στην Πορτογαλία".

Ολη αυτή η διαδικασία ξεκινά το πρωί της Παρασκευής, έχοντας στο μυαλό μας μόνον την Κυριακή και τίποτα άλλο. Γιατί κι ο αγώνας της Κυριακής είναι επίσης πολύ σημαντικός για εμάς.

Για την ομάδα είναι καθαρά θέμα νοοτροπίας. Αν διατηρήσουμε τον ρυθμό μας νομίζω πως θα είναι πιο εύκολο να παραμείνουμε θετικοί στη σκέψη. Κι αν το πετύχουμε αυτό τότε θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι", είπε αρχικά.

Για το τι θα ήθελε να ξαναδεί από τα στοιχεία που έδειξε κόντρα στην Μπενφίκα η ομάδα του σχολίασε: " Νομίζω πως πρέπει να συνεχίσουμε έτσι ως προς το ομαδικό πνεύμα.

Παίξαμε σαν ομάδα, με πολλή πειθαρχία κι έτσι πρέπει να παίζουμε, ως σύνολο. Ετσι, μπορούμε να κερδίσουμε πολλούς αγώνες, ακόμη κι αντιπάλους του μεγέθους της Μπενφίκα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ