ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαντί Καμαρά: "Να δουλέψουμε και να διορθώσουμε τις ατέλειες"

Ο Μαντί Καμαρά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αταλάντα
Ο Μαντί Καμαρά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αταλάντα INTIME SPORTS

Ο Μαντί Καμαρά στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Αταλάντα τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει για αν διορθώσει τις ατέλειες της.

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε το Europa League μετά την ήττα με 3-0 από την Αταλάντα. Ο Μαντί Καμαρά στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV μετά τον αγώνα ανέφερε πως η ομάδα του ανοίχτηκε και ρίσκαρε, ενώ πρέπει να διορθώσει τις ατέλειές της.

Παράλληλα τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι δεν εκμεταλλεύτηκαν τις φάσεις που είχαν, ενώ έπρεπε να ρισκάρουν περισσότερο και το πλήρωσαν, καθώς δέχθηκαν τρία γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καμαρά:

Για το ματς: "Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε και δεν εκμεταλλευτήκαμε τις φάσεις που είχαμε. Έπρεπε να ανοιχτούμε και όταν παίζει έτσι ρισκάρεις"

Πού κρίθηκε το ματς: "Έχουμε δουλέψει πολύ, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε να διορθώσουμε τις ατέλειες, όπως η τελευταία μπαλιά, τα τελειώματα των φάσεων και τα αμυντικά λάθη. Να κοιτάξουμε μπροστά για να τα διορθώσουμε".

Για την πίεση της Αταλάντα: "Πραγματικά προσπαθήσαμε πολύ και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Είναι πράγματα που δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις. Όταν χάναμε την μπάλα δεν μπορούσαμε να την ανακτήσουμε. Δεν μας βγήκε να κρατήσουμε την κατοχή".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ