ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαντί Καμαρά: "Δεν μπορώ να πω ότι ήταν ονειρεμένη χρονιά για εμένα"

Ο Μαντί Καμαρά στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ για τη Super League Interwetten.
Ο Μαντί Καμαρά στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ EUROKINISSI

Ο Μαντί Καμαρά παραδέχθηκε στις δηλώσεις του πως η χρονιά του δεν ήταν και η καλύτερη του στον Ολυμπιακό τονίζοντας πως θέλει να βελτιωθεί.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten (17/5, 20:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24). Στην κάμερα της NOVA ενόψει του αγώνα μίλησε ο Μαντί Καμαρά. Ο μέσος από τη Γουινέα μίλησε για τη φετινή του χρονιά, η οποία δεν ήταν και η καλύτερή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καμαρά:

Για το ματς με την ΑΕΚ: "Έχουμε χαρεί που έχουμε κατακτήσει τον τίτλο και που γιορτάσαμε το πρωτάθλημα, όμως θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν με μία νίκη".

Για τη φετινή σεζόν: "Πιστεύω σε συλλογικό επίπεδο ήταν μία καλή χρονιά, όμως για εμένα δεν μπορώ να πω ότι ήταν μία ονειρεμένη χρονιά, αυτό που επιθυμούσα, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συμβαίνουν αυτά, θα συγκεντρωθώ στην επόμενη σεζόν, για να δω τι μπορώ να κάνω".

Για το μήνυμά του στον κόσμο του Ολυμπιακού: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ, αυτά τα τέσσερα χρόνια έχω μεγαλώσει στον Ολυμπιακό, ευχαριστώ τους πάντες και για την συμπαράσταση. Τον πρόεδρο, τους φιλάθλους, τον προπονητή, τους ανθρώπους που δουλεύουν στον Ολυμπιακό, ακόμη και τους παίκτες των αντιπάλων. Όλοι με έχουν βοηθήσει αυτό το διάστημα. Όμως αυτό που θέλω να σκεφτώ και να συγκεντρωθώ είναι στον εαυτό μου και πώς ο ίδιος θα προοδεύσω, να βελτιωθώ και να βοηθήσω περισσότερο στο γήπεδο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ