ΑΕΚ

Μάνταλος: "Σίγουρα μπορούσαμε κάτι καλύτερο από δύο ήττες με Άντβερπ"

Μάνταλος: "Σίγουρα μπορούσαμε κάτι καλύτερο από δύο ήττες με Άντβερπ"
Ο Πέτρος Μάνταλος INTIME

Ο Πέτρος Μάνταλος σε δηλώσεις του στο MEGA αμέσως μετά το ματς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι κιτρινόμαυροι μπορούσαν σίγουρα με την Άντβερπ να πετύχουν κάτι καλύτερο από δύο ήττες.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από την Άντβερπ στη Νέα Φιλαδέλφεια με 2-1 και θα συνεχίσει στους ομίλους του Europa League. Ο Πέτρος Μάνταλος δήλωσε αμέσως μετά το ματς μεταξύ άλων ότι η Ένωση σίγουρα μπορούσε να καταφέρει κάτι καλύτερο από το να ηττηθεί δύο φορές από τους νταμπλούχους Βελγίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέτρος Μάνταλος στο MEGA: Για το ματς: "Νομίζω ότι για 90 λεπτά όλοι καταβάλαμε μια μεγάλη προσπάθεια. Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Τι έφταιξε; Μας έβαλαν γκολ, αργήσαμε να βάλουμε, δεχθήκαμε δύο γκολ από αντεπιθέσεις και έτσι χάσαμε τον μεγάλο στόχο".

Για το αν περίμενε να ήταν πιο εύκολο το ματς στην OPAP Arena: "Νομίζω σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχει κάτι εύκολο. Η Αντβέρπ ήταν μια πολύ καλή ομάδα, μια πολύ πειθαρχημένη ομάδα με συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού. Το ξέραμε αλλά πιστεύω ότι στα δύο παιχνίδια θα μπορούσαμε να καταφέρουμε κάτι καλύτερο από δύο ήττες".

Για το αν θεωρεί ότι θα την επηρεάσει ο αποκλεισμός: "Δεν πρέπει να μας επηρεάσει ο αποκλεισμός. Σίγουρα στεναχωριόμαστε που δεν είμαστε στο Champions League, αλλά συνεχίζουμε στην Ευρώπη στο Europa League. Πέρυσι δεν παίζαμε στην Ευρώπη. Η ομάδα από αυτές τις ήττες θα πρέπει να παίρνει δύναμη".

Για το τι μπορεί να υποσχεθεί ότι θα δώσει η ΑΕΚ στο Europa League: "Με το καλό να γίνει η κλήρωση. Θα δείτε μια ομάδα όπως σε κάθε ματς, να προσπαθεί μέχρι το τελευταίο λεπτό για τη νίκη".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ