ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μάνταλος: "Να αρπάξουμε όλες τις ευκαιρίες για να βρεθούμε σε μία μεγάλη διοργάνωση"

Ο Πέτρος Μάνταλος στην προπόνηση της Εθνικής
Ο Πέτρος Μάνταλος στην προπόνηση της Εθνικής INTIME

Ο Πέτρος Μάνταλος τόνισε ενόψει του αγώνα με τη Β. Ιρλανδία πως η Εθνική θέλει να δείξει το "πρόσωπο" που είχε στα προηγούμενά παιχνίδια, πλην της Κύπρου, ώστε να φτάσει στον στόχο της που είναι η συμμετοχή σε μία μεγάλη διοργάνωση.

Η Εθνικής Ελλάδας υποδέχεται στη Ριζούπολη για το φινάλε της στο φετινό Nations League τη Βόρεια Ιρλανδία (27/09, 21:45, ALPHA + Novasports Prime, live από το SPORT24), με τον Πέτρο Μάνταλο να τονίζει σε δηλώσεις του στη NONA πως η γαλανόλευκη θέλει να δείξει το "πρόσωπο" που είχε στα παιχνίδια πριν την Κύπρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

"Κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Κάτι τέτοια παιχνίδι (όπως με τη Β. Ιρλανδία) ήταν αυτά που μας είχαν κρατήσει μακριά από το να βρεθούμε σε μία διοργάνωση.

Με την Κύπρο δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι, το ξέρουμε και έχουμε μιλήσει γι' αυτό. Προσπαθούμε να το αφήσουμε πίσω, ήταν μία κακή παρένθεση, ας το πω έτσι, γιατί θέλουμε να είμαστε αυτοί που ήμασταν και στα προηγούμενα 6-7 ματς που είμαστε με τον κ. Πογέτ.

Ο μεγάλος μας στόχος είναι να βρεθούμε σε μία μεγάλη διοργάνωση. Εφόσον μας δίνεται συν μία ακόμα ευκαιρία μετά τα αποτελέσματα, αυτό πρέπει να κάνουμε: να αρπάξουμε όλες τις ευκαιρίες, ώστε να πετύχουμε τον δικό μας στόχο".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ